23948sdkhjf

 Byggecenterkæde giver ældre medarbejdere særlige vilkår

Bygma sætter særligt fokus på at gøre det attraktivt for sine seniorer at blive længere i jobbet

Fastholdelse og udvikling af medarbejderne står højt på dagsordenen hos Bygma, som nu sætter særligt fokus på at gøre det attraktivt for sine seniorer at blive længere i jobbet.

- Vi har brug for erfarne medarbejdere, og vi tilbyder derfor vores seniorer særlige vilkår i den sidste del af arbejdslivet, siger HR-direktør Anette Sondrup om den seniorordning Bygma nu indfører fra efteråret 2021.

Ordningen giver Bygmas seniorer mulighed for 5 seniordage eller tilsvarende seniorpension. Der vil også være mulighed for nedsat tid med fuld pensionsindbetaling.

En gevinst for begge parter

- På sigt bliver der færre i den erhvervsaktive alder og en øget konkurrence om kvalificerede medarbejdere, så det vil være en gevinst for os at beholde seniorerne længere i jobbet, siger Anette Sondrup.

- Seniormedarbejderne udgør en vigtig ressource; de er loyale, de bidrager med stor erfaring og de har en værdifuld viden om, hvordan opgaver skal løses. Vi vil gerne signalere til vores seniorer, at vi sætter pris på deres arbejdskraft. Samtidig håber vi at styrke opfattelsen hos vores øvrige medarbejdere af, at Bygma er en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om sine ansatte - uanset hvor de er i deres arbejdsliv.

- Undersøgelser viser, at en seniorpolitik er et væsentligt bidrag til at fastholde seniormedarbejdere på arbejdsmarkedet. Vi ved, at mange af vores seniorer ønsker at blive i Bygma, så længe det kan hænge sammen for dem. Og med den nye seniorpolitik vil vi gerne tage de hensyn der gør, at de vælger at blive nogle år ekstra, fremhæver Anette Sondrup.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094