23948sdkhjf

Brandvarmt boligmarked øger efterspørgslen på flyttecontainere

Fra august sidste år til januar har Boxit udlejet markant flere flyttecontainere – såkaldte Flytteboxe – i forhold til samme periode året før.

Trods dystre forudsigelser, da COVID-19 sidste år ramte Danmark, er det danske boligmarked glohedt. Markedet har indtil videre vist sig yderst resistent over for virussen, og i løbet af det seneste år er liggetiderne faldet drastisk på både parcel- og rækkehuse, ejerligheder og fritidshuse. Det viser nye tal fra Finans Danmarks Udbudsstatistik.

At der er godt gang i boligsalget kommer ikke som nogen overraskelse for virksomheden Boxit, der er specialiseret i flytte- og opbevaringsløsninger. Fra august sidste år til januar har Boxit udlejet markant flere flyttecontainere – såkaldte Flytteboxe – i forhold til samme periode året før.

– Den markante stigning vi ser i efterspørgslen, hænger fint sammen med, at boligmarkedet i øjeblikket er brandvarmt. Men en anden del af populariteten hænger sandsynligvis sammen med coronaen, siger Lars Alkert Andersen, der er ansvarlig for containerafdelingen hos Boxit, og uddyber:

– Mange af vores kunder vælger at leje vores Flyttebox, fordi det er trygt, at fremmede flyttemænd ikke skal gå ind og ud af huset en masse gange. Containeren leveres bare med kran til huset, man skal flytte fra, og når den er klar, kører vi den hen til huset, man flytter til. I de tilfælde, hvor man ikke kan flytte ind med det samme, er der også mange, der benytter sig af, at vi kan opbevare den på et af vores depoter, siger Lars Alkert Andersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.171