23948sdkhjf

Så kom det: Samme batteri til Bosch og Fein

Akku-værktøj fra Bosch og Fein kommer til at bruge det samme batteri. Det oplyste Bosch-direktør Lennart de Vet, Bosch Professional, på en international online pressekonference onsdag formiddag.

Bosch lancerede sidste år sin 18 V batteri-platform med batterier, som er kompatible med Bosch-maskiner helt tilbage til 2008, men altså også kommer til at passer til Feins legendariske Fein-cutter (Multimaster serien).

Adm. direktør hos Fein, Dr. Christoph Weis, lagede ved konferencen ikke skjul på, at han ser et stort potentiale i batteri-samarbejdet:

- Vores kunder forlanger fleksibilitet og ét batteri-system på tværs af flere forskellige producenter gør hverdagen nemmere for kunderne og de kan samtidig sparer penge, sagde Feins adm. direktør.

Batterierne fra Bosch passer allerede sammen med produkter fra Heraeus, Brennenstuhl, Klauke, Ledlenser, Lena Lighting, Sonlux, Sulzer og Wagner. Og flere er på vej, lyder det fra Bosch

Fein og Bosch har arbejdet tæt sammen siden 2016 og har blandt andet i fællesskab udviklet Starlock låsesystemet til multicuttere

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125