23948sdkhjf

Knold & Tot-håndværkere: Måtte hyre mobilkran for at få skurvogne ud fra byggeplads

Det kan ske for selv den bedste. At man bogstaveligt talt får malet sig op i et hjørne og må vente med at komme ud indtil lakken eller malingen på gulvet er tørret, så man kan komme til døren i den modsatte ende af rummet.

Selv professionelle håndværkere laver af og til – og måske oftere end man tror eller hører om – sådan nogle Knold & Tot-stunts, som det hedder nogle steder i branchen. Ikke nedladende og hånende, men som en konstatering af, at det kan gå galt for enhver i kampens hede.

Som nu de håndværkere på en byggeopgave i Storegade i Stenderup-Krogager i Billund Kommune, som måtte rekvirere en mobilkran for at få hejst to skurvogne ud fra byggepladsen.

Ifølge  var de to skurvogne «bygget» så grundigt inde, at der ikke var plads til, at håndværkerne kunne få dem ud af haven på samme måde som de var kommet ind, nemlig ved at blive kørt ind. Eneste udvej var at fælde en hæk ind til naboen. Og det sagen naboen, ifølge JydskeVestkysten , nej til.

Derfor endte det altså med, at skurvognene måtte ud på en lufttur.

Hos Byggefirmaet Blom og Bjerg, som står bag byggeriet, mener mester Torben Lyhne dog ikke, at der er tale om molbohistorie:

- Det er ikke unormalt, at man bruger en kran til at løfte skurvogne ud fra byggepladser, siger han til JydskeVestkysten.

Læs hele historien her (JydskeVestkysten)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094