23948sdkhjf

Chauffør har forladt lastbil i Jelling - købte ny bil og kørte hjem til Rumænien

De seneste 14 dage har en lastbil med rumænske nummerplade holdt parkeret ved Kollegievej i Jelling tæt ved museet Kongernes Jelling.

Både beboere i nærheden og politiet har undret sig, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Peter Norup, der er landbetjent for Sydøstjyllands Politi i Jelling og omegn, siger til avisen, at det er helt urimeligt, at den har holdt der så længe; men at der er ikke meget, man kan gøtrre ved det.

- Chaufføren har efterladt en seddel i lastbilens vindue, hvor der står, at koblingen er defekt. Der står to telefonnumre, som jeg har forsøgt at ringe til, men jeg kommer ikke igennem til nogen, siger betjenten.

- Faktisk kan vi ikke gøre så meget andet end at vente. Lastbilen holder ikke ulovlig parkeret. Den er ikke til fare og ulempe for andre trafikanter, da den holder godt inde i rabatten. Og så kan vi ikke gøre andet end at håbe på, at chaufføren snart vender tilbage og fjerner lastbilen, siger Peter Norup. 

Chaufføren er kørt hjem

Ifølge avisen er chaufføren kørt hjem til Rumænien. Avisen har talt med bilforhandler Jan Stejner Rything Larsen fra Autohjørnet, der solgte chaufføren en Peugeot Partner på gule plader for en uges tid siden.

- Jeg fik at vide, at han skulle til Rumænien med den bil, han havde købt af mig, men han ville han komme tilbage til Danmark i løbet af 14 dage og køre videre med lastbilen igen, siger bilforhandleren.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094