23948sdkhjf

Stik kap-/geringssaven et 18V/8Ah- batteri

Bosch lancerer ny ergonomisk kap-/geringssav på batteri

Bosch tilføjer nu GCM 18V-216 Professional til Biturbo-sortimentet. Der er i korthed tale om en ergonomisk kap-/geringssav til professionelt brug, som bl.a. kan anvendes sammen med det kraftfulde ProCORE18V-batteri på 8,0 Ah. Så er der sikkerhed for maksimal styrke. 

Det er første gang, Bosch lancerer en kap-/geringssav i 18V-segmentet, og dermed udvides sortimentet i den populære serie med en helt ny produktkategori. GCM 18V-216 Professional har en skæredybde på hele 70 mm og kan bl.a. bruges yil at beskære parketgulve og fodpaneler.

Praktiske og ergonomiske detaljer

Kap-/geringssaven er let og brugervenlig og har et ergonomisk håndtag, der gør den nem at håndtere og transportere. Laserfunktionen viser skærelinjen, og som en praktisk detalje har kap-/geringssaven en spændeskrue, der gør det nemt at skifte klingen. Den har desuden indbygget arbejdslampe og støvpose.

Batteristatus kan aflæses direkte på værktøjet takket være nye tilslutningsfunktioner, og ved hjælp af  funktionen “Eco Mode” er det muligt at forlænge driftstiden med op til 30 pct. Derudover kan skærehastigheden tilpasses efter det arbejde, der udføres. 

Bosch oplyser, at en test foretaget af Dekra Testing på vegne af Bosch Power Tools viser, at GCM 18V-216 Professional er den stærkeste blandt konkurrerende modeller på markedet målt på antal snit pr. opladning. Med 162 snit på en opladning klarede GCM 18V-216 Professional sig bedre end de øvrige modeller i testen med hhv. 89, 117, 125 og 141 snit pr. opladning (rapportnummer: 3414140.02).

Bosch introducerer i 2021 en række nye værktøjer i Biturbo-serien, som alle er kraftigere end de af producentens batteridrevne maskiner, der allerede er på markedet. Professionelle brugere får dermed samme eller mere kraft som ved brug af maskiner i ledning på 1.000-1.800 watt.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063