23948sdkhjf

Få styr på dit værktøj, mester!

Hvis man lige tage sig sammen og får opbevaringen af værktøjet lagt i faste ramme, så er der tid at spare

Du kender det sikkert. Du har fundet bajonetsaven, men klingerne ligger ikke samme sted. Derfor må du bruge ekstra tid på at finde klingerne. Alternativt må du en tur i trælasten og købe nye.

Der er jo nogen rigtig god grund til ikke at have orden i tingene. Og der er mange muligheder for at sætte system i tingene. Senest har Milwaukee lanceret et nyt sortiment af Packout-skuffebokse, som r giver hurtig og nem adgang til dit værktøj, selvom det ligger nederst i skuffe-stablen.

Skuffeboksen, der fås i to modeller med enten to eller tre skuffer, som begge har kuglelejer i stål, kan bære op til 11 kg pr. skuffe og har en avanceret sikkerhedslås, som forhindrer skufferne i at gå op under transport. Der kan også kan låses med hængelås

Hver skuffe leveres med hurtigjusterende skillevægge, så man kan organisere værktøj og tilbehør præcist, som man ønsker det, så det er nemt og hurtigt at komme til.

Packout har en vægtkapacitet på 22 kg, og dens metalforstærkede hjørner og slagfaste polymerkonstruktion giver meget høj modstandskraft, lover Milwaukee.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11