23948sdkhjf

Fejrer 15 medarbejdere med 25-års jubilæum og sætter omsætningsrekord

Når man som i håndværksfirmaet Jakon i Ballerup især vægter det sociale fællesskab i virksomheden højt, så har de seneste halvandet år med corona, været meget specielle.

- Vi ved, at ingen firmaer er hverken bedre, eller mere end sine medarbejdere. Derfor har vi også altid gjort en dyd ud af at fejre og takke vores dygtige medarbejdere både ved jubilæer og sociale sammenkomster, siger adm. direktør Stein Pettersen.

Det har Jakon ikke kunnet gøre i corona-tiden, men i går tog virksomheden revanche

- Det var med stor fornøjelse og stolthed, at vi i går endelig kunne samle vores seneste jubilarer til sammenkomst i Lokomotiv værkstedets flotte rammer til en velfortjent fejring og anerkendelse af det fantastiske stykke arbejde de hver især har udført de seneste 25 år, fortæller Stein Pettersen.

- Ikke mindre end 15 medarbejdere har under corona pandemien haft deres 25 års jubilæum i Jakon. Det er vi utroligt stolte over, for det vidner, mener jeg, først og fremmest om en sund virksomhed med sunde værdier og gode rammer, både socialt og fagligt.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til, endnu engang at takke alle Jakons dygtige medarbejdere, der på trods af corona endnu engang har vist, at Jakon både kan agere hurtigt og agilt når omverdenen forandres og samtidigt levere resultater der lever op til vores fælles målsætninger.

At vi i dette særlige år har sat omsætningsrekord med 880 mio. kr. synes jeg om noget vidner om Jakons evne til at agere i en omskiftelig hverdag, understreger Stein Pettersen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078