23948sdkhjf

Visker tavlen ren: Nyt branchefællesselskab i byggeriet søger ny direktør

Det netop sammenlagte branchefælleskab DI Byggeri, som er en sammenlægning af DI Dansk Byggeri og DI Byg, skal ledes af en helt ny branchedirektør. Navnet på branchedirektøren er endnu ikke offentliggjort.

 Efter sammenlægningen gennemføres en proces, som skal føre til ansættelse af en ny branchedirektør for branchefællesskabet, som fremadrettet skal være ansvarlig for den erhvervspolitiske interessevaretagelse.

Det skriver Mester Tidendes søsterblad, Licitationen-Byggeriets Dagblad

Peter Stenholm, som har været direktør og øverste chef for DI Dansk Byggeri siden Dansk Byggeri blev sammenlagt med Dansk Industri for et år siden, bliver dermed ikke øverste chef for det nye branchefællesskab.

I stedet skal han fremover varetage ledelsesansvaret i forhold til medlemmerne af det nye branchefællesskab, DI Byggeri. Det vil sige, at alle aktiviteter, der vedrører branchesammenslutninger, sektioner og interessegrupper, samles hos Peter Stenholm for at sikre kontinuitet ift. medlemmerne herunder nærhed til medlemmerne og deres udfordringer.

Elly Kjems Hove, som hidtil har været branchedirektør i DI Byg, bliver souschef i det nye brancheselskab.

Ambitionen med sammenlægningen er at samle hele byggeriets værdikæde – lige fra internationale producenter til den udførende SMV-virksomhed – i en stærk samlet organisation, der repræsenterer 6.707 medlemmer og 119.976 medarbejdere.

Målet er at gøre DI Byggeri til den absolut førende og samlende repræsentant for en ansvarlig, produktiv og bæredygtig bygge- og anlægsbranche

LÆS OGSÅ: Nyt branchefællesskab i byggeriet - se hvem der sidder i bestyrelsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094