23948sdkhjf

Steen får lageret til at spille

Lagerforvalter Steen Sørensen fra Bygma Vejle har 25-års jubilæum den 9. september. Han har arbejdet med logistik hele sit liv. I 1996 kom han til Jelling Trælast som chauffør.

- Jeg havde ingen anelse om hvor stor Bygma faktisk var, fordi alle trælasterne havde deres eget logo,  fortæller Steen Sørensen.

- Men på et tidspunkt blev der udskrevet en medarbejderkonkurrence om virksomhedens navn og forslaget BYGMA - en forkortelse for byggematerialer - blev valgt. Det var sjovt at være med til, og virksomhedens størrelse blev tydelig, da alle Bygmas trælaster i Danmark fik samme logo.

Efter tre år blev Steen Sørensen kørselsleder og fik det daglige ansvar for pakkeriet i Jelling og hermed de 16 mand i kørslen. Bygma startede i 2000 en ny filial i Vejle, der indledningsvis fik sine varer pakket i Bygma Jelling, og i 2004 fik Steen Sørensen fast arbejdsadresse i Bygma Vejle.

- Det var nogle meget travle år, og det har det stort set har været siden, hvilket jo er rigtig positivt, siger han.

- Når en ordre placeres inden kl. 12, kan den - hvis ønsket - leveres inden kl. 9 næste dag, og det er min opgave at få kørslen planlagt, så logistikken fungerer.

Opgradering af lageret

- Jeg kan godt lide, at jeg aldrig ved hvad dagen vil bringe, og at der ikke er to dage, der er ens. Jeg har brug for fortsat at udvikle mig, og det gør jeg gennem de udfordringer, som jeg ikke altid har set komme, sier Steen Sørensen.

- En af de mest spændende opgaver i Steen Sørensens 25 år i Bygma var en større ombygning af lageret i Vejle.

- Det var motiverende at være med til at indrette det nye lager, som er med til at gøre forretningen til en topmoderne trælast.

Blev lyttet til

Steen Sørensen fremhæver også sin deltagelse i et kursusforløb for Bygmas kørsels-, lager- og logistikchefer.

- Det var meget givende både på det faglige plan og netværksmæssigt. Men det var især positivt at Bygmas topchef deltog og lyttede til vores input, hvilket jeg tror har været medvirkende til introduktionen af en ny IT-platform, som var langt mere brugervenlig for os i logistikken.

Privat er Steen Sørensen på 32. år gift med Hanne. Sammen har de 4 børn og 7 børnebørn, der alle bor tæt på Steen og Hannes hjem i Tørring. Parret bor på en nedlagt landejendom og har bl.a. egen frugtplantage.

I fritiden er Steen Sørensen en ivrig cykelrytter og nåede ét år at cykle 10.000 km. Han har også cyklet fra Horsens til Paris på bare 6 dage. Campingferie og vinterrejser til varme destinationer står desuden højt på Steens og fruens aktivitetsliste.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093