23948sdkhjf

Så er der fest: Midtsjællandsk vvs-firma fejrer generationsskifte, jubilæer og svendeprøver

I løbet af det seneste halvandet år har Gyrstinge VVS på grund af corona-restriktioner ikke kunnet fejre en række mærkedage for firmaets ejere og medarbejdere. Men nu tager virksomheden revanche og kalder til fælles fejring den 17. september af generationsskifte, fødselsdag, jubilæer og beståede svendeprøver.

Gyrstinge VVS kunne 15. november 2019 fejre 70-års-jubilæum og er dermed en af Ringsteds ældste familieejede virksomheder.

Indehaver og direktør Thomas B. Olsen er udnævnt til øverste chef i Gyrstinge VVS efter at have overtaget aktiemajoriteten i virksomheden.

- Gyrstinge VVS har gennemgået en rivende udvikling gennem mere end 70 år, og intet tyder på, at udviklingen stopper. I denne tid har vi virkelig travlt med at installere varmepumper hos mange af vores kunder, som opnår store økonomiske og klimamæssige fordele ved sådanne energiløsninger, siger Thomas B. Olsen, der er tredje generation i virksomheden, hvor et glidende generationsskifte nu er gennemført.

Nu tidligere indehaver Niels Olsen kunne 12. november 2020 fejre sin 70 års-fødselsdag og den 1. marts 2021 sit 45-års-jubilæum som ejer af virksomheden, som han overtog efter sin far, Gunnar Olsen. Niels Olsen vil stadig være at finde i virksomheden på nedsat tid.

Kontorassistent Dorit Martlev kunne den 1. april 2021 fejre sit 35-års-jubilæum i virksomheden.

Patrick Bro-Larsen bestod i vinter sin svendeprøve som vvs- og energispecialist, hvilket han også modtog en guldmedalje for.

Philip Larsen bestod i vinter sin svendeprøve som vvs- og energispecialist med et flot 10-tal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109