23948sdkhjf

Pris-hattrick ved Årets Håndværker - og èn sendte sine forældre

 Med hele 26 fagkategorier og omkring 7.000 håndværkere i det samlede felt af nominerede markerede årets kåringer ved Årets Håndværker prisuddelingen tirsdag og onsdag sig som en af de største håndværkerfejringer herhjemme nogensinde.

Og ikke mindst hos Velfac var jublen stor, da spændingen endelig blev udløst, og vinderne både tirsdag og onsdag blev kaldt frem på scenen: Tre af de vindende firmaer er nemlig en del af vinduesproducentens partnerskabsordning Velfac VinduesMester, der blandt andet satser på opkvalificering og efteruddannelse af firmaerne.

Således tog Nielsen & Søn Tømrer-, Snedker- og Malerfirma ApS sammen med KM Valløbyg ApS priserne for Årets Totalentreprenør i kategorierne +20 ansatte samt 0-4 ansatte, mens Bork & Burkal blev udråbt til Årets Tømrer i kategorien 10-19 ansatte.

- Først og fremmest et stort tillykke til alle tre firmaer og deres dygtige medarbejdere, som virkelig har fortjent at vinde. Prisen afspejler ikke kun værdien af det gode håndværk, men sætter også en tyk streg under, at kunderne kvitterer for høje faglige ambitioner og stort engagement, når det gælder kvalitet og service, siger salgsdirektør Trine Thomsen fra Velfac i en pressemeddelse.

Gør alt for at få tilfredse kunder

Kim Scharling Mortensen står i spidsen for KM Valløbyg ApS, der for tredje år i træk kommer hjem fra Årets Håndværker med en af de eftertragtede statuetter. Han understreger, at selv om det er tredje gang, det lille firma fra Strøby Egede står på scenen, er titlen stadig et fantastisk skulderklap at få.

- Vi gør alt for at få tilfredse kunder. Vi hører på, hvad kunderne siger, og hvad deres behov er. Og så sørger vi for at levere et godt stykke arbejde hver gang, fortæller han.

For Martin Nielsen Binelli, der har Nielsen & Søn Tømrer-, Snedker- og Malerfirma ApS, var det første gang, at han stod på scenen som vinder. Han tøver ikke med at pege på sine ansatte som årsagen til, at Ballerup-firmaet nu kan kalde sig Årets Totalentreprenør:

- Vi er et firma med gode og loyale medarbejdere, der skaber god tillid til hinanden. Vi er meget lydhøre, og vi arbejder ud fra et motto om makkerskab og faglighed. Og selv om det er meget presset i øjeblikket, så har vi det gode humør til at holde os oppe, når der er rigtig travlt.

Det er 100 pct. medarbejdernes fortjeneste

 Han sendte sine forældre

Netop den galopperende travlhed blandt håndværkere satte sit præg på ugens awardshow, både som tilbagevendende tema i takketalerne og i form af nominerede, der på grund af opgaver var forhindret i at deltage.

Én af dem var aftenens vinder i kategorien Årets Tømrer med 10-19 ansatte, Casper Burkal, der er indehaver af Bork & Burkal i Kolding. I stedet blev det hans forældre, der fik en stor oplevelse i Cirkusbygningen, da de skulle på scenen for at modtage prisen på hans vegne.

 - Der er supertravlt lige nu, og jeg er enormt stolt over mine medarbejderes indsats. Det er lige så meget deres fortjeneste, at vi har vundet denne pris! Selv om det går stærkt, og vi har mange opgaver, sørger vi for at overholde vores aftaler og få løst eventuelle udfordringer undervejs. Jeg er altid i tæt dialog med kunderne og forventningsafstemmer løbende, så vi er sikre på at aflevere det arbejde, der forventes af os. Glade og tilfredse kunder - det er det, vi lever af, fortæller Casper Burkal.

Inspiration til forretningsudvikling

Alle tre vindere peger på Velfac VinduesMester-ordningen som en værdifuld del af den professionelle hverdag, idet ordningen giver mulighed for efteruddannelse og leverer konkret inspiration til udvikling af forretningen.

Se listen over alle Årets Håndværkere 2021 her

- Det gør enormt meget for os, at vi på den måde kan komme på kurser og blive opkvalificeret, fortæller Kim Scharling Mortensen, mens Martin Nielsen Binelli understreger vigtigheden af den daglige sparring om projekterne:

- Velfac er en stor og vigtig samarbejdspartner med fokus på professionalisme og kvalitet, og vi gør alt, hvad vi kan, for selv at levere på de samme værdier ude hos kunderne.

- For os betyder det meget, både for vores eget håndværk og for dialogen med kunderne, at vi løbende bliver godt klædt på og hele tiden holdt opdateret på, hvad der kommer, understreger Casper Burkal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093