23948sdkhjf

Hurtige og kompakte akku-rundsave

Bosch føjer nu to nye rundsave til den nye Biturbo-serie. Det gælder  GKS 18V-68 GC Professional og GKS 18V-68 C Professional,som begge er optimeret til brug med batteriene ProCORE18V på 8,0 og 12,0 Ah – men alle Bosch batterier kan naturligvis anvendes.

De nye rundsave skærer ifølge Bosch 15 pct. hurtigere end tilsvarende maskiner, og ved brug af ProCORE18V-batteriet med 8,0 Ah er værktøjet 225 gram lettere end tilsvarende maskiner på ledning med 1.800 watt.

De to rundsave har skæredybder på hhv. 68 og 70 mm. og de er begge blandt andet velegnet til tagdækning, rammekonstruktion og diverse tømrerarbejde.

En test foretaget af Dekra Testing på vegne af Bosch Power Tools viser, at GKS 18V-68 GC Professional klarer sig bedst blandt tilsvarende modeller på markedet målt på antal snit pr. opladning. Med 458 snit på en opladning klarede GKS 18V-68 GC Professional sig bedst i forhold til testens øvrige modeller med hhv. 309, 408 og 418 snit pr. opladning.

 Simpelt og intuitivt design

Rundsavene har et ergonomisk buet håndtag i stedet for en knap, hvilket gør det nemmere og mere sikkert at bevæge sig især i skrå stillinger. Skæredybden kan nemt og hurtigt justeres med én hånd ved at trykke på en knap.

 Begge akku-rundsave hen bedre ydeevne end maskiner på ledning, både hvad angår skærehastighed og driftstid - og tilmed større fleksibilitet takket være det ledningsfri design. Driftstiden kan desuden forlænges med op til 30 pct. vha. funktionen “Eco Mode”.

Som en praktisk detalje kan man altid følge værktøjets batteristatus takket være nye tilslutningsfunktioner, og det er ligeledes muligt at tilpasse skærehastigheden.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11