23948sdkhjf

Se video: Tre hætteklædte mænd bryder ind i container på byggeplads

Det tager under to minutter for tre hætteklædte mænd at skære en container på en byggeplads op, så der er fri afgang til "herlighederne" i containeren.

Det viser en overvågningsvideo fra sikringsfirmaet Site-Security, som oplever stadig flere tyverier fra containerer på byggepladser

Til dagligt behandler Site-Security mere end 1.000 alarmer fra danske byggepladser med kameraer monteret på master, som er tilkoblet Site-Securitys egen vagtcentral. Vagtcentralen kan via kamera-masterne anråbe de ubudne gæster, tænde lys og starte sirener.

 - Vores erfaring er, at det der virker bedst i kampen mod containertyve er vagter der lynhurtigt kan reagerer på ubudne gæster. Ofte er det nok, at vi gennem kamera-masterne fortæller tyvene at vi har set dem. Så løber de hurtig væk. Hvis det ikke er nok, har vi også god erfaring med at tænde for lys og sirener på byggepladsen. Kun i under 1 pct.af tilfældene er vi nødt til at tilkalde fysiske vagter eller politi som kan pågribe dem, siger Lasse Østergaard-Jensen, der er stifter af sikringsvirksomheden Site-Security.

Læs også: Sikringsekspert: Det er for let at stjæle fra containerer på byggepladserne

Læs også: Politiet vil have håndværkerne med i kampen mod tyveri fra byggepladserne

Læs også: Paradoks: Derfor sikrer mester ikke sit værktøj mod tyveri

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.157