23948sdkhjf

Byggecenterkæde bygger ny tømmerhandel og logistikcenter i Svendborg

Lokalplanen er på plads, og inden længe begynder byggecenterkæden Bygma opførelsen af en ny tømmerhandel- og logistikcenter i Svendborg.

Byggeriet opføres på en ca. 30.000 kvm stor grund, der tidligere husede køreteknisk anlæg i Svendborg, og med byggestart umiddelbart efter den 1. oktober forventer Bygma at være færdig hen imod årsskiftet 2022-23.

- Når vi i Bygma vælger at starte en ny forretning i Svendborg, er det fordi, der er godt gang i byggeriet i området, og fordi vi vurderer, at der er gode muligheder for at blive en del af den vækst, der forventes i Svendborg og omegn i de kommende år, siger regionsdirektør hos Bygma Ejnar Andersen i en pressemeddelelse.

Lokal forankring

Den nye forretning kommer til at bestå af en håndværkerbutik og drive-in-hal med et stort overdækket areal imellem. Der bliver også anlagt logistikplads med kørselskontor og flere bulkhaller.

Forretningen i Svendborg passer ifølge Ejnar Andersen geografisk godt ind i porteføljen af de seks øvrige forretninger, der indgår i Bygmas Region Fyn.

- Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed, der bidrager positivt til samfundet. Vi er kommet for at blive, og ser etableringen i Svendborg som et langsigtet tiltag, slutter regionsdirektør Ejnar Andersen.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125