23948sdkhjf

Populær flytte-container rykker ind på byggepladsen

Boxit er rykket ind i bygge- og anlægsverdenen. Håndværkerne ser store fordele i det velkendte B2C-koncept, hvor man får leveret en flyttecontainer og selv fylder den

De klassiske sorte containere fra flytte- og opmagasineringsvirksomheden Boxit, der typisk leder tankerne hen på flytninger og opbevaring, kan også bruges på byggepladserne, og det har håndværkerne fået øjnene op for.

På en byggeplads i Brønderslev er Dansk Skilte Center således i gang med en montageopgave for McDonalds, og her er Boxit-containeren en vigtig del af arbejdsgangen.

–Vi får mange speciallavede dele hjem fra blandt andet England og Spanien, og de er bekostelige. Derfor har vi brug for at få dem opbevaret forsvarligt ude på pladsen, såvel som under transporten, lyder det fra Dan Gilberg, der er projektansvarlig i Dansk Skilte Center, der monterer den ydre beklædning på McDonalds restauranter. 

Pakker selv containeren

Både skilte, overdækket og baldakiner er speciallavede, mens underlaget til beklædningen bestilles særskilt hos en tømrer. Ophæng og andre delelementer fræses af virksomheden selv. Derfor skal det hele gå op i en højere enhed, når alle delene skal samles ude på byggepladsen.   

– Når vi får vores materialer så mange forskellige steder fra, skal det hele samles ordentligt i containeren, så vi har styr på tingene ude på pladsen. Det er enormt vigtigt, at de forskellige dele er pakket optimalt under fragten, og det er vi selv bedst kvalificerede til at sørge for, lyder det fra Dan Gilberg.

Dansk Skilte Center modtager en container en uge inden, de skal afsted på en opgave, pakker den og får den fragtet ud til den pågældende byggeplads.

– Det giver os mulighed for at løse opgaven i ro og mag, men det sparer os også for en masse logistik, at vi ikke selv skal stå for fragten, tilføjer Dan Gilberg.

Fleksibelt container-koncept

Boxit har i årevis udlejet de fleksible flyttebokse til private med stor succes, og på erhvervsområdet var byggepladserne et oplagt næste træk, fortæller Kim Halvorsen, der er erhvervssælger hos Boxit.

– Ved at give kunderne på byggepladserne samme muligheder, tryghed og frihed, som vi tilbyder omkring flytning og opmagasinering, kommer vi med en ekstra service, som flere kan se en fordel i. Det er især fleksibiliteten, vi bliver valgt til for, siger Kim Halvorsen.

Boxit udlejer depotrum efter “self-storage”-princippet samt kontorer og containere til privat- og erhvervskunder.

Virksomheden, som ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme over det meste af Danmark, har 11 afdelinger i Jylland og på Fyn og hovedkontoret ligger i Aalborg. Derudover udlejer, sælger og specialopbyggerBoxit skibscontainere – i hele Danmark – til erhverv og private. Endvidere har virksomheden kontorhoteller i Risskov og Aalborg, hvorfra der udlejes kontorer til mindre virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11