23948sdkhjf

Leveringstrick i Aarhus: VVS-grossist tager cyklerne frem

VVS-grossisten Brødrene Dahl har det seneste år gjort det muligt for installatører og kunder at få leveret materialer med cykellevering, der både mindsker forureningen og leveringstiden. Initiativet har været så stor en succes i hovedstaden, at Brødrene Dahl udvider konceptet til Aarhus.

Så frem for de traditionelle post- eller takeaway-leveringer vil Brødrene Dahls cykelbude i stigende omfang levere materialer til VVS og Vand & Kloak til de Århusianske byggepladser.

- Aarhus er en af de byer i Danmark, hvor der bygges allermest. Derfor er vi glade for, at vi nu også kan tilbyde kviklevering med cykelbude til vores kunder i Aarhus, siger Jesper Lynge, der er salgsdirektør i Brødrene Dahl.

- Når der bygges i hjertet af byen, kan det være udfordrende at få materialerne ud på byggepladserne. Med cykellevering fra lokale butikker kan vi tilbyde en mere agil service og samtidig give buddene frihed og mobilitet til hurtigt at komme rundt i byen, siger Jesper Lynge.

Initiativet med cykellevering blev igangsat sidste år i flere butikker i København, hvor det har vist sig som en stor succes. Ved at sende budene afsted på cykelstierne i stedet for i biler og varevogne, kan VVS-grossisten undgå trafik og parkering og dermed mindske leveringstiden på materialerne.

I Aarhus vil der fremadrettet være cykellevering fra to af Brødrene Dahls butikker på henholdsvis Tomsagervej og Møllevangs Alle.

 Grøn levering

Kviklevering er en del af Brødrene Dahls rejse mod en mere bæredygtig forretning. Cykellevering giver ud over de praktiske fordele også flere miljømæssige fordele. Flere cykler betyder færre biler og dermed mindre brændstof. Derudover er initiativet med til at mindske trafiktrykket i byerne og omkring byggepladserne.

 - Det er et stigende fokus på grønne og bæredygtige løsninger. Derfor vil vi gøre det så nemt som muligt for vores kunder og installatører at tage det grønne valg, som samtidig kan leve op til den standard, som de er vant til, siger Jesper Lynge.

 Selvom cykelbudene blot er et lille skridt på vejen mod en bæredygtig forretning, ser Brødrene Dahl det som en succesoplevelse nu at kunne udvide konceptet til Aarhus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.359