23948sdkhjf

Regn, rusk og lave temperaturer stopper ikke malerne

Som maler kan du sikkert nikke genkendende til udfordringen med efterårets regnbyger, køligere temperaturer og drillende dugpunkter morgen og eftermiddag, der ofte spænder ben for ydersæsonens udendørs malerarbejde.

Derfor har malingproducenten Beckers udviklet en ny facademaling, som forlænger sæsonen for at male udendørs og skaber et perfekt resultat i næsten al slags vejr:

- Med vores nye produkt Mineral Season Extender har vejret mindre betydning for både planlægning og resultat. Udover at malingen tåler regn efter bare 20 minutter, kan den påføres ned til +2 grader, og det giver en mere fleksibel udendørssæson, der starter i det tidlige forår og fortsætter langt ind i efteråret, lyder det fra Lennart Baunsgaard, Commercial Technical Manager hos Beckers Maling, i en pressemeddelelse..

 Skru op for efterårs-effektiviteten

Dermed kan du nu male dig gennem efteråret med den nye vandig, alkalibestandige og silikone-modificerede akrylmaling, der er udviklet til mineralske facader.

Ifølge malingproducenten giver facademalingen ikke bare en fleksibel sæson - den gør det samtidig muligt at skrue op for effektiviteten:

- Mineral Season Extender tørrer forholdsvis hurtigt. Det gør det muligt at male to lag på én dag, hvorfor du kan spare både tid og ofte også penge på leje af lift eller stillads. Kort sagt kan malerne derfor overholde tidsplanen uden at være for bekymret for vejret – og ikke mindst uden at gå på kompromis med resultatet, fortæller Lennart Baunsgaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11