23948sdkhjf

Fagligt forum på VVS-messe: Gå ikke glip af vigtig viden  

Som noget nyt vil der blive afholdt Fagligt Forum på VVS-messen, hvor relevant viden fra branchen fremlægges for de besøgende

Når VVS'21 løber af stablen i Odense Congress Center 12.-14. oktober, vil der foruden ny teknologi også være rig mulighed for at udvide sin viden inden for branchen. På messen vil det helt nye tiltag Fagligt Forum nemlig hver dag byde på korte indlæg med relevant fagteknisk viden fra organisationer, vidensinstitutioner og myndigheder.

 - På VVS-messen har de besøgende altid kunnet blive klogere på de nyeste produkter og teknologier. Det er i høj grad udstillerne, som bærer den del af vidensdelingen, og i år har vi ønsket at styrke det faglige niveau yderligere. Derfor introducerer vi Fagligt Forum, hvor vi tager relevante emner op, som er værdifulde og vigtige i hverdagen for installatørerne, siger Per Rømer Kofod, administrerende direktør i brancheforeningen VELTEK, som er medarrangør af messen.

 I Odense Congress Center er det Hal D, som vil danne ramme om Fagligt Forum, og hver dag under messen vil der være korte fagtekniske indlæg med viden, der anvendes direkte i installatørernes hverdag. Her kan man høre, hvordan man forebygger støjgener fra varmepumper, og hvordan man undgår Legionella-bakterier i sine vandinstallationer og meget mere. Det sker med indlægsholdere fra Sikkerhedsstyrelsen, Teknologisk Institut og TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Relevant fagteknisk viden

- Fagligt Forum bliver et supplement til besøget på VVS'21. Hovedattraktionen vil fortsat være udstillerne og de mange spændende produkter på standene, men i løbet af de tre messedage vil de besøgende også kunne bruge kort tid af deres besøg på lægge vejen forbi Hal D for at få relevant fagteknisk viden. Da det er et nyt tiltag med Fagligt Forum, håber vi, at det bliver taget godt imod, så det vil være noget, vi kan have med til fremtidige VVS-messer, lyder det fra Per Rømer Kofod.

 Under VVS'21 vil der desuden blive afholdt studiedag for alle med interesse i VVS-branchen. Studiedagen finder sted tirsdag d. 12. oktober, hvor temaet vil være "Fremtidens VVS'er". Der er planlagt en række spændende foredrag med fokus på digitalisering, bæredygtighed, og hvordan du bruger dine kompetencer som nyuddannet VVS'er. Læs mere om studiedagen her.

 VVS'21 finder sted fra tirsdag den 12. oktober til og med torsdag den 14. oktober. Det er gratis at deltage, men det kræver, at man forhåndsregistrerer sig på messens hjemmeside:

www.vvs-messen.dk 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.109