23948sdkhjf

Landets største: Har mere end 1.000 Festool-ting på hylderne

Carl Ras åbner Danmarks største Festool Center og tilbyder målrettet rådgivning til professionelle håndværkere

Carl Ras og Festool slår nu dørene op til et nyt Festool Center på 130 kvm. hos Carl Ras i Herlev. Her kan professionelle håndværkere få kompetent rådgivning om Festools brede sortiment, så de kan komme godt fra start på byggeopgaver og opnå de bedste resultater.

- Vi udvider vores sortiment kraftigt med det nye Festool Center, der består af knap 1.000 forskellige varenumre. Kunderne får derfor mulighed for at se, mærke og røre ved både det klassiske Festool værktøj, maskiner og tilbehør og det mere komplicerede grej til de mest krævende opgaver, siger Chris Warburg, der er butikschef i Carl Ras’ engroscenter i Herlev.

- Vi plejer at opdele vores produkter efter kategorier frem for brands. Så hvor Festool produkterne før var spredt over alt i butikken, er de nu præsenteret et samlet sted. På den måde kan kunderne nemmere få adgang til Festool værktøj, maskiner og tilbehør og samtidig få en unik oplevelse af produkternes kvaliteter, forklarer Chris Warburg.

 Bredt udvalg på hylderne 

Placeringen af Festool Centeret i Carl Ras’ største engroscenter på knap 1.300 kvm. i Herlev, er ifølge Chris Warburg ikke helt tilfældig:

- Placeringen er strategisk god for mange professionelle håndværkere, da vi generelt har flest Festool kunder her i lokalområdet og i Storkøbenhavn. De får derfor nem og hurtig vej til det brede udvalg af Festool produkter, fortæller han og tilføjer, at Carl Ras’ centrallager i Herlev på knap 15.000 kvm. også er en stor styrke:

- Vores centrallager, der består af ca. 40.000 varenumre, sikrer, at kunderne får fleksibel og hurtig levering med det samme, uden at vi behøver bestille varerne hjem. Så i tilfældet af, at vi løber tør for produkter i butikken, kan vi inden for kort tid få adgang til alle varerne på centrallageret i den mængde, kunderne ønsker.

 Professionel rådgivning

Håndværkere, der lægger vejen forbi det nye Festool Center i Herlev, får samtidig mulighed for at få kompetent rådgivning og vejledning i Festool’s brede sortiment.

- Det er vigtigt for os at tilbyde kvalificeret service og rådgivning til kunderne, så vi sikrer, de ikke går forgæves, når de går på opdagelse i det nye Festool center, siger Chris Warburg.

- Vores butiksmedarbejdere i Herlev er derfor blevet klædt godt på af Festool eksperter, så de kan sikre kunderne kompetent rådgivning i brugen af Festools værktøj, maskiner og tilbehør. Lige sådan kan vores eksterne sælgere med fordel invitere kunder ind i Festool Centeret, så de kan få den fulde oplevelse af det brede sortiment og indsigt i, hvordan det løse deres behov.

 Chris Warburg påpeger videre, at Festool Centeret også består af guides, inspirations- og vejledningstavler, så kunderne får den bedste indføring i, hvordan værktøjet og maskinerne fungerer:

- Vi ønsker at give kunderne den bedste indsigt i, hvordan de kan anvende produkterne korrekt, og hvilken virkning produkterne hver især har. Gennem guides og tavler håber vi derfor, vi kan gøre det nemmere for dem at vælge det rette produkt efter behov, så de kan opnå det bedst mulige resultat, fortæller han.

 - Gennem inspirations- og vejledningstavler illustrer vi for eksempel, hvad det er for et snit, de enkelte klinger efterlader, og vi forsøger at demonstrere, hvad valget af den rette klinge betyder for finish arbejdet. Lige sådan opsætter vi informationstavler, så kunden kan se og mærke, hvad det har af indvirkning for arbejdet at vælge det rette tilbehør.”

 Årtiers samarbejde om maskiner og værktøj

Carl Ras er i dag den største landsdækkende forhandler af Festool værktøj, maskiner og tilbehør og har i ca. 30 år samarbejdet med værktøjsleverandøren. Det skyldes ifølge Chris Warburg et godt match imellem de to samarbejdspartnere, der begge henvender sig til den professionelle håndværker.

- Festool produkterne har en lang levetid og garanterer reservedele i mindst 10 år efter, produktet ikke produceres mere. Alle komponenter på maskinerne kan udskiftes og genanvendes. Maskiner, der skal have et servicetjek eller reparation, sender vi direkte til Festool, som har eget original service værksted med hurtig returtid, som dermed er med til at forlænge maskinernes levetid. Lige sådan går vi i Carl Ras op i at bidrage til den cirkulære udvikling ved at donere brugt værktøj i høj kvalitet videre, så det får nyt liv og glæde blandt udsatte samfundsgrupper og lokalsamfund, siger Chris Warburg.

Samarbejdet om det nye Festool Center i Herlev glæder også Rikke Geert, der er marketingansvarlig i Festool:

- Det er et koncept, vi har arbejdet på længe. Det giver os mulighed for at vise bredden af vores mange produkter frem og skabe større synlighed om håndværk i høj kvalitet. Vi ser dette som et naturligt skridt i udviklingen af vores mangeårige gode samarbejde, hvor de professionelle håndværkere nu kan få endnu mere ud af Festool. Sammen med Carl Ras kan Festool tilbyde professionel service på produkter og udvikle på nye og innovative koncepter, som medvirker til at udvikle vores kunders virksomheder i branchen, siger Rikke Geert.

Det nye Festool Center hos Carl Ras i Herlev indvielse med et brag af en åbningsfest  onsdag den 13. oktober kl. 10:00-14:00 på Mileparken 31 i Herlev.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125