23948sdkhjf

Grøn omstilling var i fokus på VVS-messen i Odense

           

                           

VVS-messen kunne endnu engang tiltrække mange relevante og interessante besøgende til den populære messe på Odense Congress Center. I løbet af de tre dage har udstillerne givet udtryk for, at det har været både interessante og relevante besøgende, som har fundet vej til Skandinaviens største VVS-messe.

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Blandt de 160 udstillere var der også rigtig mange produktnyheder, og endda en verdensnyhed var også klar til årets VVS-messe. Det var især varmepumper, vandbehandlingsanlæg og drikkevandssystemer, der var det store fokus blandt nyhederne.

- VVS'21 har været rigtig vellykket, når vi ser på summen i hallerne og udstillernes store bidrag til årets messe. Jeg mindes ikke, at vi tidligere har set så mange nyheder på en messe, så det er tydeligt at mærke, at branchen ikke har været gået i stå under coronapandemien. Jeg bider mærke i, at særligt den grønne omstilling træder frem blandt nyhederne med varmepumper og vandbehandlingsanlæg, siger Per Rømer Kofod, adm. direktør i VELTEK og medarrangør af VVS'21.

 Og det var ikke kun blandt udstillerne, at der var mange nyheder at spore. Arrangørerne bag VVS'21 introducerede i år det helt nye tiltag: Fagligt Forum.

 - I år var første gang, vi gennemførte Fagligt Forum, men det er helt sikkert noget, vi kommer til at fortsætte med til fremtidige messer. Vi kan se, at vi i år har ramt plet med de temaer, vi havde på programmet, som jo var højaktuelle. Vi har fået en masse læring med fra i år, og der er ingen tvivl om, at vi også i 2023 vil højne det faglige niveau på VVS-messen, siger Per Rømer Kofod.

 Mange positive tilbagemeldinger

Også projektlederen for VVS'21, Louise Jørgensen, er godt tilfreds med årets messe, hvor 8.463 besøgende samlet set lagde vejen forbi de tre haller på Odense Congress Center.

 - Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra udstillerne, som synes, at det har været nogle relevante og interessante besøgende, der har været forbi standene de sidste tre dage. For mig personligt har det været fantastisk at gå igennem messehallerne og mærke den summen og glade stemning, vi har haft i år. Mest af alt glæder det mig, at vi har fået så mange positive tilbagemeldinger, det er jo i sidste ende det, der betyder noget, siger Louise Jørgensen.

 De to arrangører, Odense Congress Center og VELTEK, ser nu frem mod den næste VVS-messe, som finder sted  i dagene 24. - 26. maj 2023. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109