23948sdkhjf

Mester om akkordarbejde: Medarbejderne skal tjene gode penge

I entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen A/S ser man ikke noget forkert i, at medarbejderne tjener en god løn på en akkord:

- Det er også i vores interesse som virksomhed, at medarbejderne kan tjene en god løn. Vi vil gerne have at arbejdet er effektivt, og at vi sammen kan nå nogle mål, men det skal stadig være i en god kvalitet, siger medejer og kalkulationschef i entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen, Christian Duus til PASKRAM, som  er Mester Tidende specialmagasin for tømrer- og snedkermestre (dygtige svende må godt læse med)..

Når det kommer til akkordforhandlinger, så er det undtagelsen, at man skal have andre ind for at hjælpe med at blive enige:

- Især på store projekter støder vi en gang imellem på opgaver, hvor der kan være stor forskel på den opfattelse vi har, men normalt kan vi tale om tingene, og forskellen går typisk i opfattelsen af omfanget af arbejde.

Der tager vi så bare en opmåler ind for at få tingene tjekket en ekstra gang, og så finder vi en løsning. Det kan være svært for svendene at overskue et stort projekt, så det hjælper vi hinanden med, siger Christian Duus til PASKRAM

Læs hele artiklen i PASKRAM. Hvis du vil være sikker på at modtage Mester Tidende med PASKRAM. så skal du tegne abonnement her

LÆS OGSÅ: Tømrersvende kan tjene op i mod 400.- kr. i timen ved akkordarbejde

LÆS OGSÅ: Ingen udlændinge: Danske tømrersvende har akkordarbejdet for sig selv

LÆS OGSÅ: Undersøger om akkordarbejde skader kroppen - men mangler tal

LÆS OGSÅ: Tømrersjak: Her er akkordarbejde hverdag - og det er helt fint

LÆS OGSÅ: Stramme tidsplaner presser akkordbetalinger i vejret

Artiklen er en del af temaet PASKRAM .

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.143