23948sdkhjf

Skoventreprenør køber sin grønne Ferrari nr. 13

Skoventreprenør Klaus Falk har netop modtaget sin Ferrari nr. 13 af Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel. Klaus Falk har siden marts 2006 købt 13 Ferrari traktorer. Han har løbende skiftet ud og har i øjeblikket seks Ferrari kørende.

Klaus Falk og hans medarbejdere arbejder med naturpleje, plantning og renholdelse af skovrejsning for kunder primært på Sjælland. Her traktoren især egnet fordi den smal og på samme tid have mange kræfter. - De er som syet til skovrejsning, driftssikre og deres vægt gør at vi nemt kan flytte dem på trailer, lyder det fra Klaus Falk i en pressemeddelelse.

Skoventreprenøren arbejder også meget med biodiversitet og etablerer blandt andet blomsterstriber med Ferrari traktorer og Muratori stennedlægningsfræser med såmaskine og slår dem ned på den mest skånsomme måde med BCS Duplex fingerklipper.  

Falk Skov Have Landskab passer også vingårde, har vintertjeneste og plejer grønne områder ved solcelle parker

Og så lige tilbage til Ferrari-navnet:  Ferrari startede faktisk med at producere traktorer efter 1. Verdenskrig. Siden blev Ferrari især kendt for de potente sportsbiler med den stejlende hingst som logo

I 1989 etablerede maskinproducenten BCS og Ferrari et joint venture selskab, hvor BCS fik ansvar for Ferrraris traktorer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.282