23948sdkhjf

Bordpladeproducent sprænger igen rammerne efter rekordår

De fysiske rammer er igen begyndt at stramme hos Horn Bordplader i Aulum, som derfor gør klar til endnu en udvidelse.  

Det fortæller adm. direktør Jakob Bressendorf til Medster Tidendes søstermedie, Wood Supply.  

Det er ellers mindre end to år siden, Horns nyeste fabrikshal stod færdig, men ikke desto mindre er pladsen nu igen for trang. Således stikker bordpladeproducenten snart spaden i jorden til endnu en udvidelse, denne gang i størrelsesordenen 4-5.000 kvm.  

 – Dermed kommer vi nok til at runde 17.000 kvm alt i alt, fortæller Jakob Bressendorf om faciliteterne, der også rummer Horns socialt ansvarlige søstervirksomhed Denwood by Horn.  

Horn kom ud af seneste regnskabsår med et rekordresultat på 11,1 mio. kr. før skat, og Jakob Bressendorf peger på, at den grønne vej, virksomheden for år siden valgte at slå ind på, har betydet et stigende antal nye kunder.  

 – Alene det seneste år har vi set flere nye kunder, der har valgt os til på den baggrund, og vi oplever også, at de eksisterende kunder i stigende grad efterspørger de mere bæredygtige løsninger, fortæller han.  

Derfor forventer han også, at den grønne profil de kommende år kun vil blive endnu mere relevant for de nordiske køkkenproducenter, der udgør Horns kundegrundlag, og der skal ikke herske tvivl om, at man er klar til fortsat vækst i Aulum.  

 – Vi har købt omtrent 26.000 kvm jord lige op og ned ad produktionen, så vi har god plads at vokse på, og jeg forventer også, at vi kommer til at udnytte den henover årene, lyder de optimistiske fremtidsudsigter. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.172