23948sdkhjf

Modulbygger henter to nye profiler til ejerkredsen

I juni måned blev Thylander Gruppen optaget i ejerkredsen hos Container Living, der udvikler boliger baseret på modulære container-løsninger. Nu præsenterer firmaet så endnu en udvidelse af ejerkredsen med to profiler fra ejendomsbranchen.

Cobblestone- og Home.Earth-medstifter Rasmus Juul-Nyholm og direktør i Helmersen Gruppen, Peter Helmersen, træder nu ind i Container Living med en målsætningen om at udvbrede firmaets containermodulbyggerier over hele Norden. 

Det oplyser Container Living i en pressemeddelelse.

– Rasmus Juul-Nyholm har de rette kompetencer og ambitioner og er i forvejen med sin formandspost i PropTech Denmark engageret i digitalisering og bæredygtigt modulbyggeri. Derfor er han et stærkt kort og den helt rigtige profil til at gøre Container Living til en betydelig og bæredygtig aktør på ejendomsmarkedet, siger Brian Gade, direktør hos Container Living, i pressemeddelelsen. 

– Samtidig får vi med Peter Helmersens stærke relationer til Norge og strategiske tilgang til vækst en konkret mulighed for at source de helt rigtige samarbejdspartnere og favne bredere, tilføjer han.

Har sikret sig 50 millioner

I de to investeringsrunder er der samlet tilført Container Living en finansiering på 50 mio. kr. Pengene investeres ifølge pressemeddelelsen i målsætningen og ambitionen om at skabe projekter, der gør en forskel dér, hvor de placeres, og hvor liv, fællesskab og nye boligformer skabes.  

Om de nye bestyrelsesmedlemmer fremhæves især kompetencer, der kan øge fokus på og imødekomme den øgede efterspørgsel på containermodulbyggerier, som Container Living oplever. 

Modulbyggerens arbejde og den position, de har opnået over de seneste år, er også forklaringen på de nye aktørers investeringsvillighed:

– Vi har i Cobblestone fulgt og samarbejdet med Container Living gennem nogle år. De har knækket koden for, hvordan man meget hurtigt, effektivt og til fornuftige priser kan levere en boligløsning, lyder det fra Rasmus Juul-Nyholm, som fortsætter:

– Og så er der tale om boliger, som kan bidrage med noget unikt, når man ønsker at skabe miljø eller identitet i et helt nyt eller gammelt byområde i transition.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11