23948sdkhjf

Får ny chef-stilling efter 25 år i byggecenterkæde

Afdelingschef Karsten Johnsen kan på torsdag den 18. november fejre 25 års jubilæum i Bauhaus. Han elsker nye udfordringer og har da også prøvet kræfter med næsten alle afdelinger i Bauhaus.

Siden september har han således været afdelingschef for trælast- og drive-in afdelingerne i Vejle.

Det var et job som salgsassistent i Bauhaus Kolding, som blev starten på Karsten Johnsens lange karriere i byggevarehuset. Han avancerede hurtigt til salgsleder og senere afdelingschef, og da Bauhaus åbnede i Vejle, så han en spændende mulighed for at prøve nyt.

Her kunne Karsten Johnsen være med til at bygge en afdeling op fra bunden og samtidig kombinere de to ting, han brænder for; nemlig kundekontakt og daglig drift.

- Jeg kan lide afveksling i dagligdagen og elsker, at ikke to dage er ens. I detail skifter fokus fra time til time mellem kundekontakt, drift og ledelsesopgaver som motivation af medarbejdere. Det er lige mig, forklarer Karsten Johnsen, der dagligt pendler mellem bopælen i Hatting og byggevarehuset i Vejle. 

Karsten Johnsen er udlært i et byggemarked og arbejdede desuden i en isenkram, inden han fandt vej til Bauhaus for 25 år siden.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125