23948sdkhjf

Teknikentreprenør: God lønsomhed trods prispres

GK Danmark, den norske teknikentreprenør GK’s danske gren, oplever en fortsat positiv udvikling, lyder der i en pressemeddelelse om teknikentreprenørens tredje kvartal. 

Den danske virksomhed leverer stabilt og som forventet. Og med fokus på bæredygtige og tværfaglige leverancer - både ind for entreprise og service - er GK Danmark godt rustet for komplekse opdrag og til yderligere vækst, vurderer selskabets ledelse. 

– Vores strategiske greb ser tydeligvis ud til at virke, herunder måden vi screener og eksekverer projekter på, der giver lønsomhed trods et prispresset marked. Samtidig er der øget efterspørgsel på vores tværgående enhed (PMO), der med tidlig inddragelse skaber transparens for kunderne og optimerer leverancerne på tværs af vores forretningsområder, fremhæver Jørgen L. Christensen, adm. direktør i GK Danmark, i pressemeddelelsen. 

– Endelig har øget stabilitet i driften skabt mulighed for aktivt at arbejde med bæredygtighed, der bliver en integreret del af vores drift og styring, ligesom vi kan bistå kunderne med rådgivning og innovative løsninger, tilføjer han.

Ordre på kontorhus i Helsinge 

GK Danmark har i det forgangne kvartal skrevet en totalteknisk entreprise til Gribskov Kommunes nye administrations- og sundhedsfaglige hus i Helsinge i bogen. Hovedentreprenør er Hoffmann, og GK's andel af projektet har en kontraktværdi svarende til 15 mio. kr. 

Sundhedshuset er del af en politisk vision om at samle alle kommunens sundhedstilbud. Bygningen skal også være et moderne kontor til 220 medarbejdere. Bygningen bliver fire etager og får grønne tage samt facade i varme jordfarver.

GK Gruppen som helhed havde i 3. kvartal driftsindtægter svarende til 975 mio. kr. sammenlignet med 1,12 mia. kr. samme periode i 2020.

Driftsresultat før afskrivning (EBITDA) udgjorde 9 mio. kr. mod 28 mio. kr. i 3. kvartal 2020. Resultat før skat blev på 1,5 mio. kr., hvor det året før lød på 18 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172