23948sdkhjf

Kunne ikke se sig selv i jobbet - dropper direktørjob efter få uger

Bare seks uger efter, at udlejeren af mandskabs- og toiletvogne Godik, præsenterede en ny adm. direktør til at tage over efter medejer Kim Godik, må sidstnævnte tilbage i direktørstolen. 

Henrik Blaabjerg Nielsen, der kom fra en direktørstilling i kloak- og industriservicevirksomheden Norva24, vil alligevel ikke være topchef i Godik. Det fortæller Kim Godik til Nordjyske.dk

– Det er da træls - det er det hver gang, at en ansat siger op. Men han nåede ikke at komme ind i jobbet, så på den måde skal der ikke laves om på en hel masse. Jeg fortsætter som direktør, indtil vi har en ny mand på plads, siger Kim Godik til avisen. 

Ifølge bestyrelsesformand Claus Christensen kunne Henrik Blaabjerg Nielsen ”ikke kunne se sig i selv i jobbet”. 

Ændrer ikke planerne

Planen med direktørskiftet var, som tidligere beskrevet, dels ekspansion af vognudlejningen til Sverige, Norge og Tyskland. Dels tanker på et generationsskifte for 60-årige Kim Godiks side. 

Ekspansionsplanerne er ikke ændret trods det hurtige direktørfarvel, en ny person skal findes til posten, understreger Kim Godik.

Processen med at finde en afløser, der kan se sig selv i spidsen for Godik i mange år frem, er i gang. Blikket bliver blandt andet rette mod de 170 ansøgere, der lagde billet ind på posterne som direktør og økonomidirektør ved seneste runde. 

Kim Godik ejer 10 pct. af aktierne i Godik ApS - de resterende 90 pct. sidder de tre børn Kasper, Nanna og Stine med – men har kontrol med firmaet, da han har 100 pct. stemmerettigheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125