23948sdkhjf

Byggeriets uddannelser får ny direktør

Underdirektør i DI Louise Pihl overtager posten ved årsskiftet

Byggeriets Uddannelser får ny chef fra 1. januar, når Louise Pihl tiltræder som direktør.

- Louise Pihl har stor erfaring med både bygge- og anlægsbranchen og uddannelsesområdet, og hun er kendt for at kunne drive en udvikling, derfor er hun et rigtig godt match for Byggeriets Uddannelser, siger formand Claus von Elling i en pressemeddelelse.

Og der er ingen tvivl om, at den nuværende underdirektør i DI glæder sig:

- At være med til at skabe gode uddannelser til både unge og voksne er noget af det mest meningsfyldte arbejde, jeg kan forestille mig, og jeg glæder mig meget til at starte i Byggeriets Uddannelser. Bygge- og anlægsbranchen udvikler sig hurtigt i disse år, og det er afgørende, at uddannelserne udvikler sig, så de passer til branchens behov, siger Louise Pihl i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Det glæder jeg mig til at bidrage til, ligesom jeg ser frem til at fortsætte det vigtige arbejde, Byggeriets Uddannelser gør for at tiltrække flere til uddannelserne.

Solid viden om uddannelse

Louise Pihl kommer senest fra en stilling som underdirektør i DI, hvor hun har haft ansvaret for DI Lærlingeindsatsen og Regional Udvikling. Tidligere har hun i mange år arbejdet i Dansk Byggeri, hvor hun blandt andet varetog opgaven som uddannelsespolitisk chef.

- Louise Pihl har et solidt kendskab til bygge- og anlægsbranchen og til uddannelsesområdet. Hun har tidligere siddet i bestyrelsen for Byggeriets Uddannelser, og vi kender hende som en dygtig, ansvarlig og vidende leder af arbejdet med erhvervsuddannelserne, der ikke mindst har gjort en stor indsats for at sikre tilgang af unge til vores erhvervsuddannelser på bygge- og anlæg. Jeg glæder mig meget til sammen med resten af bestyrelsen at samarbejde med Louise om den fortsatte udvikling af Byggeriets Uddannelser, siger Claus von Elling videre.

Den nuværende chef for Byggeriets Uddannelser, Torsten Lindum Poulsen, fortsætter i Byggeriets Uddannelser indtil han går på pension med udgangen af april 2022.

Blå bog: Louise Pihl

  • 52 år
  • Uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet
  • Underdirektør i DI siden september 2020
  • Kom til Dansk Byggeri i 2005.
  • Fra juli 2015 til august 2020 underdirektør med ansvar for Dansk Byggeris arbejdsmarkeds- og uddannelsespolitik samt analyseafdelingen og Dansk
  • Byggeris ni regionale bestyrelser.
  • Tidligere ansat i Dansk Arbejdsgiverforening, Personalestyrelsen og Finansministeriet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

1.781