23948sdkhjf

Velux får ny direktør

Velux Gruppen har udnævnt Anders Götzsche til selskabets nye finansdirektør med start senest fra juni 2022. Anders Götzsche har gennem sin karriere været ansvarlig for finanserne i flere toneangivende virksomheder og kommer senest fra en stilling som Executive Vice President og CFO i Lundbeck, ligesom han beklæder flere bestyrelsesposter i både danske og internationale virksomheder.

 – Jeg er glad for at kunne byde Anders velkommen til Velux. Anders kommer med solid erfaring som CFO i en anden danskbaseret global virksomhed, hvor han har været med til at drive en imponerende udvikling og modernisering af forretningen, siger David Briggs, adm. direktør i Velux Gruppen, og fortsætter:

– Han har en veludviklet strategisk indgangsvinkel til forretningen og stor erfaring med opkøb og fusioner. Jeg er overbevist om, at Anders vil bidrage til at sikre Velux’ fortsatte vækst og udviklingen af vores forretning, og jeg glæder mig til vores samarbejde.

Også Anders Götzsche ser frem til nye udfordringer, når medicin til sommer skiftes ud med ovenlys.

 – Virksomheden har et stort vækstpotentiale og klar vision for fremtiden med en omfattende international tilstedeværelse. Det er et brand og en rejse, som jeg glæder mig til at blive en del af - og hvor jeg kan se, at jeg kan bidrage med min mangeårige erfaring som CFO i en international virksomhed, der også opererer i dynamiske markeder i hele verden, lyder det fra den nye finansdirektør.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125