23948sdkhjf

Konkursramt husbygger indstilles til konkurskarantæne

Lund Huse ApS, der lavede entrepriser på arkitekttegnede huse til privatpersoner og havde hjemme i Ikast, er under konkursbehandling efter virksomhedens direktør selv drejede nøglen i sensommeren 2021.

Ifølge en cirkulæreskrivelse udarbejdet af kurator Jacob Staghøj Troelsen er der gældsposter for 20,5 mio. kr. mod korskursboet efter virksomheden, som blot lå inde med værdier for 312.442 kr. En række forhold har ført kurator til at indstille den nu tidligere ejer og direktøren for selskabet Nikolai Lund Andersen til konkurskarantæne.

Han anklages i cirkulæreskrivelsen blandt andet for: ulovlige aktionærlån, misvisende regnsskaber og overfakturering af kunderne.

Redaktionen har været i kontakt med kurator, der ikke ønsker at udtale sig om sagen. Det vil sagens hovedperson, der afviser alle anklager, tilgengæld:

 - Jeg var dybt rystet, da jeg fik den besked fra Skifteretten (om indstilling til konkurskarantæne, red.). Jeg er overbevist om, at kurator har ladet sig påvirke af kreditorerne, siger Nikolai Lund Andersen til Licitationen - Byggeriets Dagblad, hvor du kan læse hele historien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125