23948sdkhjf

Dansk Skovforening henter ny direktør hos ordensmagten

Det bliver 46-årige Anders Frandsen, der fremover skal svinge direktørstokken i Dansk Skovforening. 

Det oplyser foreningen på sin hjemmeside. 

Efter mere end 20 år på posten meddelte Jan Søndergaard i efteråret, at han var klar til nye udfordringer, og nu er hans afløser altså fundet. De danske skoves nye førstemand er hentet hos Rigspolitiet, hvor han siden 2016 har haft titel af kommunikationsdirektør. Tidligere har Anders Frandsen været beskæftiget med politisk interessevaretagelse, blandt andet som Public Affairs Director hos Rud Pedersen, og på Linkedin fortæller han, at han glæder sig til den nye post.

”Det er en tilbagevenden til public affairs og politisk interessevaretagelse, som har været mit primære virke, og jeg ser frem til at arbejde for gode rammevilkår for et erhverv, som både skaber vækst og arbejdspladser, og samtidig bidrager til at understøtte den grønne omstilling. Samtidig ved jeg også som aktiv jæger, hvor skønt det er at nyde roen og livet i skoven,” lyder det fra den nye direktør, der har første arbejdsdag d. 2. februar. 

Anders Frandsen kommer oprindeligt fra Esbjerg, hvor han tog sin studentereksamen, og han afsluttede i 2004 sit jurastudie på Københavns Universitet. Siden har han suppleret sit juraen med management-programmer inden for blandt andet public governance på CBS.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109