23948sdkhjf

Har du også fået tilbud om et nyt job?

Mester Tidendes chefredaktør sætter aktuelle sager på spidsen

Det lyder næsten for banalt - også når det står sort på hvidt: Kompetente ledere og dygtige medarbejdere er et rigtig godt udgangspunkt for at drive en succesfuld virksomhed. Og byggebranchen er naturligvis ingen undtagelse.

Her og nu har mange virksomheder massive problemer, fordi der mangler kompetente medarbejdere til at dække den voldsomme efterspørgsel - både ude på byggepladserne og på lederniveau. Og netop manglen på kompetente ledere er så stor, at der er mange, både på mellemlederniveau og på topchef-niveau, som drukner i gode tilbud om at skifte job. Det kender du måske?

En stor del af virksomhederne i byggebranchen forsøger nemlig, i takt med den stigende efterspørgsel, at skalere virksomheden op, for at dække efterspørgslen. Selvom det lyder nemt, så kan det være en meget svær øvelse i virksomheden at mande op. Ikke mindst på lederniveau.

Presset på at få gennemført igangværende og kommende opgaver, kan være så stort i virksomheden, at man rekrutterer nye ledere udelukkende ved at tilbyde mere i løn og tilpas meget fryns.

Den form for rekruttering kan skabe uro både i virksomhedens ledergruppe og ude på byggepladserne. Og uro går udover effektiviteten og kan ødelægge virksomhedens kultur.

Rekruttering af nye medarbejdere skal tages langt mere alvorligt. Især hvis man vil beholde dem, indtil en anden byder mere i løn.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109