23948sdkhjf

Corona sender kloakmesse til tælling: Kommer ud af røret til marts

Kloakmessen 2022 udskydes to måneder til den 24.-25. marts 2022.

Forventningen var ellers, at messen i Fredericia kunne gennemføres som planlagt den 27.-28. januar, fordi de midlertidige corona-restriktioner skulle ophæves fra 17. januar. Men nu trækker nye indstillinger fra Epidemikommissionen dog tæppet væk under planerne, da regeringen på denne baggrund forlænger nogle af restriktionerne, så det ikke er muligt at gennemføre messen i januar, skriver arrangørerne – Messe C og Brancheforeningen Danske Kloakmestre – på messens hjemmeside.

– Vi stod med en totalt udsolgt messe, udstillerne var virkelig klar til at give den gas, og fagpublikummet var i fuld gang med at registrere sig som besøgende, siger messechef Lars Søndergaard, Messe C, i meddelelsen og fortsætter:

– Ved flytningen får vi samtidig mulighed for at placere messen, så den afvikles i én stor samlet hal mod tidligere i to mindre haller. Med denne løsning kan vi skabe ekstra luft mellem standene og sikre, at nogle af de firmaer der stod på venteliste til den udsolgte messe kan tilbydes plads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.095