23948sdkhjf

Stopper overraskende efter 29 år: Den sværeste beslutning i mit liv

Medejer og direktør Jesper Nicholaisen har efter 29 år valgt at stoppe i Nicholaisen A/S, der leverer rådgivning, projektering og salg af innovative maskinløsninger samt servicekoncepter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien

Han overdrager således sin ejerandel til Thomas Biehl, der fortsætter på posten som direktør og skal føre virksomheden videre til næste fase i en spændende strategisk udvikling.

Selvom Nicholaisen A/S er inde i meget spændende udvikling og vækst, har medejer og direktør Jesper Nicholaisen truffet sit livs sværeste beslutning, som han udtrykker det. Han har efter lang tids overvejelse besluttet at stoppe i virksomheden for at udleve et ønske om at lave noget andet.

- Det har været en svær beslutning at forlade en fantastisk virksomhed med mange kompetente medarbejdere, men jeg tænker, at tiden er inde til at prøve et nyt eventyr, forklarer Jesper Nicholaisen i en pressemeddelelse.

 Kom overaskende

Jesper Nicholaisen har i næsten 29 år været en aktiv del af Nicholaisen A/S, og i de sidste 12 år i et partnerskab med Thomas Biehl. Jesper Nicholaisen overdrager nu sin ejerandel til virksomhedens anden direktør Thomas Biehl, men Jesper vil fortsat være tilknyttet virksomheden de næste seks måneder for at sikre en god overdragelse af opgaver.

- Thomas og jeg har siden 2009 drevet virksomheden sammen, og jeg har altid været utrolig glad for samarbejdet. Jeg er også overbevist om, at Thomas sammen med resten af organisationen kan tage Nicholaisen A/S til næste niveau, tilføjer Jesper Nicholaisen.

Jan Snogdal, der har været bestyrelsesformand for Nicholaisen A/S siden 2008, forklarer i pressemeddelelsen:

- Beslutningen kom overraskende, og det gør ondt på organisationen at skulle sige farvel til Jesper og hans stærke personlighed og store drive. Omvendt noterer vi os, at organisationen med Thomas i spidsen står stærkt og dedikeret i forhold til at forfølge virksomhedens strategi, som bliver tiltagende fokuseret, og som i den senere tid har understøttet en meget attraktiv udvikling.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.158