23948sdkhjf

Så er det nu mester: Dine kunder kan stadig få håndværkerfradrag

God service at gøre kunder opmærksom på datoer før håndværkerfradrag ophører, lyder det fra DI Byggeri

Det er snart slut med håndværkerfradraget, og som mester kan det betyde, at man skal være ekstra opmærksom i forhold til sine kunder.

- Man kan gøre sine kunder opmærksom på, at hvis de skal nå at have glæde af håndværkerfradraget, så skal de få lagt ordrer ind nu, og så skal man selvfølgelig tjekke efter, om man overhovedet kan nå at udføre opgaven, siger Elly Kjems Hove, underdirektør i DI Byggeri.

Her er det også vigtigt at være opmærksom på datoerne og være realistisk, uddyber hun:

- Man kan kun få håndværkerfradraget for det arbejde, der er blevet udført inden 1. april, og der er grænser for, hvad man kan nå inden da, også set i lyset af, at der er mangel på arbejdskraft og lang leveringstid på byggevarer, siger Elly Kjems Hove.

Pulje fortsætter

Ifølge Skat.dk skal arbejdet være udført før 31. marts 2022 og betalt senest 31. maj. 2022. Men herefter vil det fortsat være muligt at ansøge om at få del i Bygningspuljen, ved arbejde, der opfylder kravene til energibesparende boligforbedringer.

- Selvom håndværkerfradraget forsvinder, så fortsætter energipuljen med at være tilgængelig, og der er ret store summer, man kan få del i flere gange årligt, så den kan man yde en god service og henvise sine kunder til, siger hun.

Ifølge Energistyrelsen åbner Bygningspuljen for ansøgninger næste gang i løbet af første kvartal i år.

Artiklen er en del af temaet MesterTips.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.203