23948sdkhjf

Sjællandsk el-installatør udvider i Jylland - og tager Fyn med

Efter et år præget af problematikker med diverse restriktioner men også med nye opgaver ser CR Electric i Roskilde fremad. Den midtsjællandske el-installatør har mærket en større efterspørgsel på opgaver, som er landsdækkende, og den udvikling vurderes at fortsætte.

Derfor udvider firmaet nu til Jylland og Fyn fra en afdeling i Fredericia. 

– Vi har efter vores seneste strategiproces ledt efter den rigtige partner i Vestdanmark. Vi fik en henvendelse fra Lars Vittrup fra H&V Electric, som tidligere var en del af Hoffmann, og kunne se et fornuftigt ’match’ - både i henhold til virksomhedskultur, ledelse og kundeopgaver, udtaler Ole Christensen, adm. direktør og ejer af CR Electric, i en pressemeddelelse om udvidelsen. 

– Vi har længe set frem til at kunne servicere nogle af vores større kunder med en mere effektiv geografisk flade og det ser vi frem til at kunne tilbyde i 2022 og årene fremover, uddyber han. 

Fra Hoffmann til CR

H&V Electric, der nu bliver en del af CR Electric, blev officielt etableret i december sidste år med Lars Vittrup, som adm. direktør og hovedaktionær. 

Firmaet overtog installatørfirmaet Techniq Installation fra entreprenørkoncernen Hoffmann, der fem år forinden havde købt installatørfirmaet - dengang med Lars Vittrup i en nøglerolle. 

– Mine gutter har sagt ’ja til en ny tørn’ – så vi glæder os til få os etableret som CR Electric i Fredericia fra og med 1. februar, fortæller Lars Vittrup i pressemeddelelsen.  

CR Electric i Fredericia vil blive ledet af Lars Vittrup og Simon Hedegaard med en medarbejderstab på 20-25 mand.

Fokus på rekruttering

CR Electric fortsætter med at arbejde inden for de fire eksisterende kerneområder; service, typehuse, entreprise samt anlægsafdelingen, som står for gravearbejde inden for kabel- og fiberområdet.

Disse områder bliver også en del af forretningen i Fredericia. 

CR Electric beskæftiger cirka 150 medarbejdere. I forbindelse med udvidelsen mod vest peger selskabets ledelse også på muligheden for at kunne rekruttere fra et større geografisk område til de fire forretningsenheder - noget som vil være højprioritet i 2022.

CR Electric A/S
mio. kr. 2020/21 2019/20
Bruttofortjeneste 49,7 43,4
Driftsresultat  8,6 3,1
Resultat før skat 8,4 3,0
Årets resultat 6,5 2,2
Balancesum 42,4 39,6
Egenkapital 11,4 9,0
Gns. antal ansatte 92 92
Regnskabsåret blev afsluttet 30.06.2021.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094