23948sdkhjf

Malermester overtager hele fusionsfirma

En af de større største selvstændige malerfirmaer i Region Syddanmark, Rand-Andersen & Slothuus i Fredericia, har foretaget markant ændring af den øverste ledelse. Malermester Jesper Johansen har overtaget virksomheden 100 pct, skriver firmaet i en pressemeddelelse. 

Rand-Andersen A/S og Slothuus ApS fusionerede i januar 2014, og med de to malermestre, Jesper Johansen og Cliff Christiansen, har malerfirmaet positioneret sig som leverandør af maleropgaver i enhver sammenhæng i både Midt- og Sønderjylland samt på Fyn. 

Efter mere end ét års sygdom har malermester Cliff Christiansen afhændet sin part af firmaet, og det bliver derfor malermester Jesper Johansen, der alene viderefører virksomhed, der også fortsat vil være et aktieselskab. 

Jesper Johansen har i samme moment investeret i og overtaget alle andele i virksomhedens bygninger og faciliteter på Gørtlervej i Fredericia. 

Malerfirmaets 24 medarbejdere har taget hånd om opgaver fra den nylige renovering af Nørreport i Fredericia, over det til Danfoss netop afleverede nye kontor- og innovationshus i Kolding til den store malerentreprise i forbindelse med Promenaden og de mange nye lejligheder på Fredericia´s havnefront

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11