23948sdkhjf

Valgt som leverandør: Tyske køkkener i 535 danske lejligheder

Der er sket en del, siden tyske Rotpunkt i 2014 tog de første spæde skridt ind på det danske køkkenmarked. I dag tæller kæden 12 danske butikker samt en erhvervsbutik, og en ny ordre understreger, at køkkenproducenten har formået at udmærke sig på sin tilgang til bæredygtighed.

Det bliver nemlig Rotpunkt, der skal levere køkkenerne til de 535 lejligheder i NREP’s ambitiøse UN17 Village-projekt på spidsen af den københavnske Ørestad.

– Vi er utroligt stolte af at være en del af dette projekt. Det er en blåstempling af vores arbejde med at skabe bæredygtige køkkenløsninger og i det hele taget den bæredygtige tankegang, der afspejler sig i alt, vi foretager os i Rotpunkt, udtaler køkkenkædens skandinaviske direktør Morten Skjødt.

Bag UN17 Village ligger en ambition om at indtænke alle 17 verdensmål i arbejdet og helheden, og netop FN’s verdensmål er noget af det, man også hos Rotpunkt bruger som pejlemærke i arbejdet med bæredygtige tiltag. Og den tilgang har været udslagsgivende for, at det netop var den tyske kæde, der blev valgt til samarbejdet.

 – Afgørende for vores beslutning om at vælge Rotpunkt er deres bæredygtige profil. Den taler ind i projektet UN17 Village, hvor vi har fokus på kvalitet, bæredygtighed og design, og vi ser dem derfor som den ideelle samarbejdspartner, siger Nicole Van Der Star, investment developer hos NREP.

Et køkken med svane

Også tidligere på året har Rotpunkt kunnet konkludere, at arbejdet med bæredygtighed bærer frugt. Således er køkkenkæden i år lykkedes med at lade sin Greenline-serie certificere efter Svanemærket – et skridt Rotpunkt selv betegner som kulminationen på flere års arbejde med bæredygtige tiltag. Og Morten Skjødt håber, at flere køkkenproducenter vil bevæge sig i samme grønne retning.

– Med Svanemærket sender vi et signal om, at vi i Skandinavien går forrest i arbejdet med at omstille vores branche i en mere bæredygtig retning. Og det er præcis dét, vi ønsker. Men vi kan ikke løfte opgaven alene, og jeg håber derfor, at vores indsats vil inspirere den øvrige branche til også at byde ind, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095