23948sdkhjf

Michael Mortensens enke bliver formand i Hybel og M+ koncernen

Advokat Bettina Antitsch Mortensen overtager formandsposterne i bestyrelserne i M+ koncernen, der omfatter selskaberne M+ Ejendomme, M+ Invest samt Stenhøj Husene og Hybel.

Det sker efter hendes mand Michael Antitsch Mortensens død den 31. januar 2022, som følge af et pludseligt hjertestop under en forretningsrejse til Schweiz.

Det skriver M+ i en pressemeddelelse.                            

Michael Antitsch Mortensens mangeårige forretningspartner Per Hansen vil være næstformand i bestyrelserne og vil sammen med Bettina Antitsch Mortensen udgøre formandskabet.

Fakta: M+ koncernen og Hybel 

M+ Invest: 
M+ koncernens investeringsaktiviteter samt support og udøvelse af aktivt ejerskab over porteføljeinvesteringer, herunder joint venture-samarbejdet Plushusene (ejet sammen med NREP). Adm. direktør Claus Porsgaard 

M+ Ejendomme:
Ejendomsselskab med ejendomsudvikling og ejendomsinvesteringer. Adm. direktør Peter Heide Wessel 

Hybel:
Typehusvirksomhed. Adm. direktør Brian Langvad

– Det er på en utrolig trist baggrund, at jeg nu påtager mig disse formandshverv. Jeg ved, at det ville være Michaels ønske, at vi nu sikrer, at selskaberne fortsat har de ledelser, som de fortjener. Jeg vil lægge stor vægt på at lede den samlende virksomhed i samme ånd som tidligere. Det gør jeg med stor tillid til både de daglige ledelser og medarbejderne i selskaberne, siger Bettina Antitsch Mortensen i pressemeddelelsen. 

Mødes med samarbejdspartnere 

Bettina Antitsch Mortensen fortæller, at hun allerede har mødtes med en del samarbejdspartnere, og at hun i den kommende tid vil fortsætte denne dialog. 

– Det er selvfølgelig vigtigt, at alle i og omkring virksomhederne føler sig trygge ved dette skifte, og jeg er utrolig taknemlig over, at Per Hansen har sagt ja til at påtage sig formandskabet sammen med mig, siger Bettina Antitsch Mortensen og fortsætter:

– Heldigvis har Michael altid været et visionært menneske, der har omgivet sig med dygtige og kompetente folk, så selskabernes drift ikke er afhængig af hans tilstedeværelse. 

Advokatfirma på stand by 

Beslutningen om at indtræde som bestyrelsesformand betyder samtidig, at Bettina Antitsch Mortensen har sat sit virke som  forsvarsadvokat i sit eget advokatfirma på standby. 

– Min tilgang til tingene har altid været at gøre det ordentligt og grundigt. Det er en stor opgave med så kort og uventet varsel at overtage formandsposterne i disse selskaber. Derfor kræver det min fulde opmærksomhed samtidig med, at jeg skal bearbejde min store sorg over at have mistet min højt elskede mand og mine børns far, siger Bettina Antitsch Mortensen.

– Jeg kender allerede virksomhederne rigtig godt og ser frem til at fordybe mig endnu mere. Jeg er ikke i tvivl om, at mit mangeårige virke som advokat - herunder også tidligere som erhvervsadvokat - kommer mig til gode nu, tilføjer hun. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11