23948sdkhjf

Tv-program har gjort møbelsnedkeri til udflugtsmål

Selvom Mette Bentzen ikke blev kåret som den endelige vinder af DR’s Danmarks næste klassiker, har deltagelsen i programmet i den grad kastet opmærksomhed af sig 

Det fortæller møbelsnedkeren til Helsingør Dagblad.

Hun står sammen med Lasse Kristensen bag den lille virksomhed Egeværk, og reaktionerne har ifølge snedkerparret været overvældende, efter de inviterede tv-seerne med inden for på værkstedet og i designprocessen. Hun er således ikke i tvivl om, at deltagelsen i programmet kommer til at betyde en hel del for Egeværks fremtid.

– Helt præcist hvad, ved vi ikke endnu. Vi er stadig i gang med at forstå den helt enorme opbakning, vi har mødt. Men allerede nu kan vi mærke, at vi i Helsingør er blevet et udflugtsmål. Der har hele tiden været gæster, der kiggede ind til os i værkstedet på Industrivej, hvor vi også har et showroom. Men efter vi har åbnet showroom i Stengade, hvor jeg er til stede om lørdagen, kommer der folk fra nær og fjern for at tale med mig personligt. De kommer med mange konkrete spørgsmål. Og det giver mig en fast tro på, at vi har fat i det rigtige. Også selv om vi ligger lidt ude på fløjen i forhold til det meste industrielle design og at vi stædigt holder fast på det, siger Mette Bentzen til avisen.

Også Anders Engholm, der løb med den endelige sejr i årets sæson af det populære designprogram, har oplevet, at deltagelsen har skabt en voldsomt øget interesse.

– Siden programmerne begyndte at blive sendt, er det bare væltet ind med likes og kommentarer og henvendelser på både sociale medier og mail – det har simpelthen været så overvældende, fortalte han i februar til Wood Supply.,som er Mester Tidendes søstermedie

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109