23948sdkhjf

Ny håndværkerbutik i Aarhus – tre kendte aktive står bag

3 Aktive har netop åbnet dørene til en ny håndværkerbutik i Aarhus og supplerer dermed håndværkerbutikkerne i henholdsvis Koldind og Odense, er Aarhus blevet næste lokation for en ny  3 Aktive butik på landkortet.

- Vi ved af erfaring fra flere kunder, at de har manglet en butik i Aarhus og omegn med specialistprodukter til entreprenører. Vi ønsker derfor at være lokalområdets nye specialforretning til entreprenør- og anlægsbranchen, fortæller Casper Thygesen, der er distriktschef for 3 Aktives butikker.

- Med den nye håndværkerbutik i Aarhus kan vi tilbyde professionel service og rådgivning til kunder i det meste af Midtjylland, og vi kommer samtidig tættere på vores mål om at blive landsdækkende, så vi på sigt kan hjælpe entreprenør- og anlægsbranchen over alt i Danmark, siger distriktschefen.

Bredt sortiment af specialværktøj og maskiner

Den nye 3 Aktive butik er på 800 kvm og vil består af 5.000 varenumre inden for specialværktøj, håndværktøj, stampere, material- og forbrugsvarer, belysning, beklædning, men også specialistprodukter som større maskiner, dykpumper, skæreskiver samt store og små diamantklinger, m.m., som er særligt gavnligt for entreprenører, murer og brolæggere.

3 Aktive er samtidig en forhandler af flere brands i butikkerne.

Skal kunderne bruge andre varer, kan 3 Aktive skaffe det meste med dag-til-dag-levering, ligesom de kan få levering til en valgt lokation med en fragtmand eller fra en af 3 Aktives kørende konsulenter.

Ved siden af Carl Ras

Butikken ligger ved siden af værktøjsleverandøren Carl Ras i Aarhus. Det giver ifølge Casper Thygesen kunderne mange fordele:

- De to butikker giver adgang til mange forskellige produkter i to brede sortimenter, så kunderne ikke skal køre til flere lokationer efter nyt værktøj og maskiner, fortæller han og påpeger, at der er stor forskel på sortimenterne i de to butikker:

- Hvor Carl Ras særligt henvender sig til tømrere og snedkere, så vil vi være entreprenør- og anlægsbranchens foretrukne specialistbutik. Med to store og forskelligartede sortimenter kan vi derfor sammen rådgive og servicere endnu bredere med at dække kundernes fulde behov. Jo mere vi kan hjælpe kunderne, jo mere værdifuld tid, sparer de, understreger han.

Lokale kendinge med 100 års samlet erfaring

Personalet kommer til at bestå af rutinerede og stærke lokale kræfter, der tilsammen kan trække på 100 års erfaring med salg og rådgivning i bygge- og anlægsbranchen i Aarhus.

Carsten Ramsdahl starter som butikschef i den nye 3 Aktive butik efter 42 år hos STARK i Aarhus. Sammen med butikssælger Allan Bach, der tidligere har været kørende konsulent hos Carl Ras, skal han drive og udvikle den nye 3 Aktive butik i Aarhus.

John Hansen, der gennem 2,5 år har været kørende konsulent i Aarhus for 3 Aktive, har tidligere konsulenterfaring fra konkurrenter i Aarhus. Han kommer fremover også til at give en hånd med i den nye håndværkerbutik i afhentningen og leveringen af varer til kunder.

- De har alle tre en høj faglighed med et solidt kendskab til produkterne og ved, hvordan de skal bruges i praksis. Det gælder alt fra det gængse udstyr til specialprodukter. Den viden og mange års erfaringer, teamet kan trække på, finder man sjældent det samme sted. Kunderne bliver derfor sikret en god kundeoplevelse og en suveræn service, fortæller Casper Thygesen om 3 Aktives nye team i Aarhus.

Carsten Ramsdahl har set frem til at starte som butikschef i 3 Aktive, som han i forvejen kender særdeles godt gennem sin lange arbejdskarriere i bygge- og anlægsbranchen:

- 3 Aktive er kendte for altid at have varerne på hylden. Nogle af produkterne er gamle kendinge for mig, mens nogle af leverandørerne er helt nye. Samtidig har de et godt sammenhold og teamwork, der ønsker at lykkes i fællesskab, fortæller han og tilføjer, at han i forvejen kender Allan Bach og John Hansen fra lokalområdet, hvor de alle er bosat, og tidligere har krydset veje sammen gennem arbejdslivet:

- Det betyder meget, at vi kender hinanden så godt, og vi hygger os allerede meget med at bygge butikken op sammen. Jeg ser frem til, at vi sammen skal betjene både nye og gamle kunder i Aarhus og omegn.

3 Aktive holder stor åbningsfest den 7. april fra kl. 6.30-16 på Søren Frichs Vej 49, Åbyhøj i Aarhus, hvor alle er velkomne.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11