23948sdkhjf

Nu kan du lease varebil til dit branchebehov

r.

Et nyligt indgået samarbejde med tyske Plastipol-Scheu gør det nu muligt for erhvervsleasing-selskabet Intopit at tilbyde løsninger inden for bilindretning rettet mod specifikke brancher.

Som selvstændig erhvervsdrivende er det ikke helt ligegyldig hvordan man indretter sin varebil bedst muligt – ikke mindst hvis ens branche kræver specialdesignede løsninger. Intopit, der er specialiserede i leasing af varebiler til det danske erhvervsliv, har nu løsningen, fortæller de i en pressemeddelelse. 

- Med mange tusinde bilers erfaring har vi en god indsigt i, hvad kunderne har brug for. Om det er service, håndværk eller industri. Vi har derfor indgået et nyt samarbejde for at kunne tilbyde kunder muligheden for én samlet indgangsvinkel, der gør det nemt og sikkert at få sin varebil på vejen med det rette udstyr til ens branche, lyder det fra Magne Jakobsen, administrerende direktør i Intopit.

Om samarbejdet

  • Plastipol-Scheu vil være repræsenteret ved intopit, der fremover ikke bare kan rådgive om produkterne, men også sælge og montere dem på serviceværkstederne i Aalborg, Århus, Viborg, Fredericia og Roskilde. 

Indretter for bilforhandlere og leasingselskaber

Et samarbejde med tyske Plastipol-Scheu er et led i en strategisk satsning mod at være erhvervslivets foretrukne bilpartner, også når det gælder bilindretning, fortæller Intopit. 

Udover håndværker-segmentet kan kunderne blandt andet være bilforhandlere og leasingselskaber, der vil gøre brug af én samlet platform i deres bilindretningstilbud.

Hos Plastipol-Scheu, hvis løsninger har været forhandlet i 15 år på det danske marked og som etablerede sig med datterselskab i Danmark i 2021, er man glade for det nye samarbejde:

- Vi vil tilbyde lige nøjagtig det, kunderne drømmer om. Vores standardløsninger rammer 80-90 procent af behovet, og vi tager gerne en dialog med kunderne om den helt rette løsning, fortæller Jesper Christian Brandstrup, administrerende direktør i Plastipol-Scheu Nordic ApS.

- Det handler om at visualisere, hvad kunden får. Lige som et køkkenfirma. Vi kan lave et forslag til kundens indretning ude på værkstedet, eller på kontoret ude hos kunden i vores 3D-tegneprogram. Vores indretning er sikker, og testet af tyske ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V., red), og så er vores løsninger TÜV-afprøvet, som er et kendt kvalitetsstempel i branchen, uddyber Jesper Christian Brandstrup.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125