23948sdkhjf

Flere kloakmestre kobler sig på timesagsstyrings-platform 

Kloakmestrene bliver, ligesom andre brancher i bygge- og anlægssektoren, mere og mere digitale.

Det gælder også i forhold til timesagsstyring, hvor hele 42 pct. flere virksomheder inden for kloaksektoren i 2021 koblede sig op på timesagsstyrings-platformen Ordrestyring.

Og det er, oplyser Ordrestyring, over den gennemsnitlige fremgang og svarer til, at syv pct. af firmaets kunder i dag opererer inden for kloak- og entreprenørbranchen.

En af de kloakmestre, som har koblet sig kloakmester og entreprenør Thomas Rasmussen:

- Sidder man stadig og roder med papir og blyant, når man står overfor dagens planlægning og administrative opgaver, så giver det god mening at bruge digital timesagsstyring, siger han.

Som ejer af Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner har han dagligt ansvaret for 20 ansatte, der opererer indenfor kloak-, jord- og betonarbejde med base ved Nørre Åby på Fyn. Fra morgenstunden har de alle en klar plan over, hvad dagen kommer til at gå med.

For allerede klokken lige knap 7:00 har Ordrestyrings planlægningsmodul hjulpet med at strukturere dagen og dermed sparet Thomas Rasmussen for en times arbejde, som kan omsættes direkte til kroner og øre. Der kan nemlig faktureres flere timer, fordi alle kan starte på deres opgaver uden at skulle komme forbi ontoret. Og det er kun begyndelsen. 

 Aldrig for gammel til ordrestyring

– Da vi begyndte at bruge Ordrestyring, havde vi tidligere brugt et almindeligt timestyringssystem, men vi havde ikke materialer og KLS og sådan noget i det omfang, vi har nu.

Vi startede jo i det små med timerne og materialerne og kom stille og roligt i gang med kvalitetsstyring. I dag er det en hjælpende hånd i hverdagen, som ikke blot hjælper med dagens planlægning, men som også kan bruges i forbindelse med dokumentation til kloaksager, reparationer eller forsikringsskader. Det er nemlig nemt at have med billeder at gøre, når de skal trækkes ud eller sendes videre, forklarer Thomas Rasmussen. 

Kloakmesteren fortæller, at unge som gamle kan oplæres i at bruge systemet.

Det er en af de ansatte i Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner et levende bevis på. Han blev ansat i januar som 81-årig, og som Thomas Rasmussen fremhæver, så er også han i stand til at navigere rundt i systemet. 

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125