23948sdkhjf

Danmarkspremiere på ny Daily - på gas, HVO eller diesel

Den seneste version af Daily er nu kommet til Danmark, oplyser Iveco  en pressemeddelelse. :

Motorteknologien og efterbehandlingssystemerne i den nye Daily er baseret på de nyeste udviklinger og garanterer fuld overensstemmelse med de nyeste normer som Euro 6-D Final og Euro 6-E under reelle kørselsforhold i hele levetiden, fremhæver Iveco..

Den optimerede 2,3-liters motor forbruger op til seks pct. mindre brændstof og øger Daily’ens anvendelighed gennem op til 15 pct. mere drejningsmoment til krævende opgaver.

Iveco Daily fås i flere modeller og kan køre på forskellige brændstoftyper: diesel, HVO eller gas.

Den nye Daily er udstyret med Air-Pro. Det er en intelligent luftaffjedring med elektronisk styring, som forbedrer kørekomforten, beskytter fører og lasten. 

Driver Pal er en stemmeassistent (baseret på Googles Alexa), der giver føreren mulighed for at kommunikere med køretøjet og andre førere via stemmekommandoer. 

Bedre sæder
Der er også helt nye sæder med memory foam i midten af sædehynden, ryglænet og nakkestøtten. Skummet former sig efter kroppen, giver en jævn vægtfordeling og reducerer tryk mod ryggen med op til 30 pct..

Ifølge Iveco sidder høje personer mere behageligt takket være den 20 mm længere og 15 mm tykkere pude forrest, som giver bedre støtte til længere ben. Siderne på sædet og håndtagene er blevet omdesignet for at gøre det lettere at komme ind og ud af bilen.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094