23948sdkhjf

DM i Skills handler også om digitalisering og at drive en effektiv forretning

Minuba er for femte gang medsponsor på DM i Skills - og det handler både om hjerte og hjerne

- For Minuba er DM i Skills en hjertesag. Derfor er vi for femte gang medsponsor. Samtidig vil vi gerne være med til at sikre, at Skills Denmark fortsat kan eksponere faguddannelserne og talentudvikle de unge faglærte.

Det siger adm. direktør Casper Hassø Nielsen, Minuba, som både online og via app hjælper byggebranchen med digital tids- og forbrugseffektiv fakturering samt ordrestyring og sagsstyring.

Og de digitale platforme er også en del af DM i Skills, som løberf af stablebe i Høng ved Kalundborg i dagene 28.-30. april.. Hos tre af håndværksfagene står der således også digital, webbaseret kvalitetssikring og dokumentation på programmet, når der skal dystes om podiepladserne.

- En del af de opgaver, som lærlingene skal konkurrere i, bliver derfor løst via fakturerings- og ordrestyringsværktøjet Minuba, forklarer Casper Hassø Nielsen og tilføjer, at der allerede er mange af lærlingenes mestre, som bruger Minuba.

- Vi har også stillet vores værktøj til rådighed på flere erhvervsskoler, så eleverne på den måde får en realistisk tilgang til uddannelsen også når de er på skoleophold, siger Casper Hassø Nielsen.

- Vi ser os selv, som en vigtig del af fremtiden omkring udviklingen af talenter indenfor håndværks- og servicebrancherne. Derfor vil vi gerne bidrage til, at Danmark både får flere og dygtigere faglærte.

I en tid, hvor uddannelser og den yngre generation er under et særligt pres, skal vi sikre, at fagligheden hos de unge forbliver i topform - da det er ungdommen, der udgør Danmarks fremtid og økonomiske vækst. SkillsDanmark er derfor et initiativ, som vi er meget begejstrede for og fortsat vil støtte, understreger  Casper Hassø Nielsen.

Fokus på erhvervsuddannelserne

- Det er nonprofit organisationen SkillsDenmark, der står bag DM i Skills. Organisationen arbejder blandt andet med talentudvikling, eksponering og internationalisering inden for danske erhvervsuddannelser. DM i Skills er med til at vise erhvervsuddannelsernes mange muligheder til omverdenen og bidrager samtidig til at skærpe de unges faglige niveau. Og det vil vi gerne støtte op

Vi vil gerne være med til at udvikle hele håndværksbranchens måde at tænke og drive virksomhed på. Derfor synes vi, at det er vigtigt at sætte et positivt fokus på håndværksfaget, som et ambitiøst valg med mange muligheder. En god forretning er baseret på dygtige og kompetente medarbejdere, og det starter allerede på skolebænken, fremhæver Casper Hassø Nielsen.

- Digitalisering er kommet for at blive, og det er altså svært at være en af fremtidens håndværkere, hvis man anvender gårsdagens værktøjer. Samtidig er ungdommen allerede digitale, hvorfor det er helt naturligt for dem at arbejde, netop digitalt, fastslår Casper Hassø Nielsen.

Artiklen er en del af temaet De Digitale Håndværkere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125