23948sdkhjf

Har fået træk i skorstenen: Nedriverfirma skifter hænder

Den storkøbenhavnske nedrivervirksomhed, HTO Nedrivning A/S skifter ejere.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelse.

Det er hovedaktionærerne Steen Justesen og Per Bager fra holdingselskabet H Byg Holding A/S, der sælger sine 60 procent af HTO Nedrivning A/S til direktørerne Anya Mortensen og Lars Christensen, der i forvejen ejer 40 procent.

- I HTO har Anya og Lars forenet deres erfaringer og kræfter på en måde, hvor de har skabt en professionel samarbejdspartner med en profil, som markedet tydeligvis kvitterer positivt over for, udtaler Steen Justesen, der er bestyrelsesformand, i pressemeddelelsen.

I forbindelse med Steen Justesens og Per Bagers salg af aktier i HTO Nedrivning A/S udtræder de også af bestyrelsen, som ud over Anya Mortensen og Lars Christensen også består af adm. direktør Rene Christiansen fra Salafri ApS.

Træk i skorstenen

Salget kommer efter et regnskab, der imponerer bestyrelsen.

- Der er virkelig kommet træk i skorstenen, og i bestyrelsen er vi vildt imponerede over den position i markedet, som virksomheden har skabt, siger bestyrelsesformand Steen Justesen i pressemeddelelsen.

HTO Nedrivning fungerede i en årrække som afdeling under Elindco A/S, der har hovedkontor i Jyllinge ved Roskilde. For seks år siden blev virksomheden skilt ud som selvstændigt selskab med hovedkontor i Høje-Taastrup, og med salget kappes båndene, ifølge HTO Nedrivning, endeligt hertil.

- Det har været en fantastisk periode med Per og Steen i ejerkredsen og bestyrelsen. Det er en stor tillid, de viser os ved at sælge deres ejerandel til os. Vi vil gerne sige dem tusind tak for deres engagement og lover, at vi sammen med medarbejderne vil passe rigtig godt på HTO. Og de ved jo hvor vi bor, så de er meget velkomne i kundekredsen, udtaler direktørerne og ejerne Anya Mortensen og Lars Christensen i pressemeddelelsen.

Om HTO Nedrivning A/S

Virksomheden blev etableret som ApS i 2016 og har domicil i Høje Taastrup

Virksomheden beskæftiger sig med alle former for nedrivning, indvendig rydning, samt miljøsanering af metaller, asbest, PCB, KP og skimmelsvamp

Kunderne er både offentlige og private professionelle bygherrer samt entreprenører og rådgivere. Alle nedrivningsopgaver varetages af uddannede specialister med en byggefaglig baggrund

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078