23948sdkhjf

Bravida køber stort ind – får 250 nye medarbejdere

Bravida Danmark styrker sin position i Aalborg og Storkøbenhavn med købet af KT Elektric, der i 2021 omsatte for 268 mio. kr.  og har godt 250 ansatte.

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for service og entrepriser er opkøbet helt i tråd med Bravidas vækststrategi, skriver den store teknikentreprenør i en pressemeddelelse om købet.

- KT Elektric besidder stærke projektkompetencer med langvarige relationer til kunderne, og så har de en stærk serviceforankring i Aalborg-området, hvor Bravida er knap så toneangivende. Samtidig har de evnet at udvikle deres CTS-kompetencer og kunder betydeligt de seneste år, hvilket harmonerer rigtig meget med Bravidas store ambitioner på dette område, siger adm. direktør hos Bravida Danmark, Johnny Hey, i pressemeddelelsen.

Integration starter i efteråret

KT Elektric blev stiftet i 1976 og har erfaring inden for el- og automationsopgaver, herunder med kompetenceområderne service, automation, bygningsautomatik, industri, installation og nybygningsopgaver samt større el- og teknikentrepriseopgaver over hele Danmark.

- Med KT Elektrics positive udvikling og vækst på alle områder gennem den seneste årrække, har vi efter henvendelsen fra Bravida vurderet, at den bedste løsning for virksomheden og vores medarbejdere er at tage det næste skridt og se langsigtet på virksomhedens fortsatte udvikling, udtaler direktør og ejer af KT Elektric, Claus Larsen.

Integrationen af virksomheden over i Bravida Danmark A/S ventes officielt at ske den 1. september 2022 -  forudsat at Konkurrence og Forbrugerstyrelsens godkender købet - hvorefter KT Elektric A/S løbende vil blive indpasset i Bravida Danmarks samlede forretning. I praksis betyder det, at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109