23948sdkhjf

Besøg Ejendomsmessen og bliv klogere på renovering, nybyggeri og ejendomsdrift

På Ejendomsmessen får du overblik, ny inspiration og mulighed for at netværke med nye og eksisterende kunder, fagfæller og samarbejdspartnere.

Efter to års ufrivillig Corona-pause vender Ejendomsmessen tilbage 1. og 2. juni og byder velkommen i Brøndby Hallen til to dage med fokus på renovering, nybyggeri, ejendomsdrift, bæredygtighed og digitalisering. Som besøgende møder du de førende aktører inden for drift, administration, renovering, vedligeholdelse, energi, udendørsarealer, sikkerhed, miljø og digitalisering under ét tag. I år er det tredje gang, at Ejendomsmessen finder sted i Danmark, og sidste gang slog over 2500 besøgende vejen forbi. Ikke mindre end 130 udstillere var repræsenteret med en stand, og der vil være lige så mange udstillere i år. 

Inspiration, ny viden og udvidelse af dit netværk

Udstillerne repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og organisationer, ligesom oplægsholderne er landets fremmeste eksperter inden for deres respektive fagområder. På Ejendomsmessen bliver du således præsenteret for de nyeste produkter, der gør dit arbejdsliv nemmere og mere effektivt. Du får også mulighed for at lytte til inspirerende oplæg, og derudover er der hele netværksdelen, der bestemt også er værd at tage med i betragtning. Hvem ved, om det netop ikke er i Brøndby Hallen, du møder din fremtidige favoritkunde eller foretrukne samarbejdspartner?    

Mød blandt andet NREP, Lendager og ConTech Lab

Udover de mange udstillere kan du på Ejendomsmessen opleve oplægsholdere fra Juli Living/NREP, KAB, Green Building Council Denmark, PropTech Denmark, Molio/ConTech Lab, HD Lab, Lendager, Graphisoft Center Danmark, Arkitema Architects, Troldtekt, Danske Landskabsarkitekter, ORCA – Realisation of Circular Landscape Architecture. Alle oplæggene orkestreres sikkert af David Guldager, der er en af Danmarks førende tv-værter og konferencierer inden for byggebranchen.

Der er således mange gode grunde til at besøge Ejendomsmessen, og mon ikke vi også er mange, der tørster efter at opleve det fællesskab, der opstår på en messe? Nævnte vi, at det er gratis at deltage?

Læs mere om Ejendomsmessen og book din billet på www.ejendomsmessen.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079