23948sdkhjf

Fhv. Dansk Byggeri-direktør bag roret hos Ase

Seniorrådgiver Jens Klarskov, forhenværende adm. dir. for Dansk Erhverv (DE) og Dansk Byggeri, bliver ny formand for Ase Selvstændig, hvor han som bestyrelsesmedlem siden 2020 har været med til at styrke organisationens fokus på selvstændige erhvervsdrivende og landets mange små virksomheder.

Det skriver Ase i en pressemeddelelse.

Ase Selvstændig har ca. 10.000 medlemsvirksomheder – herunder netværket Selvstændige.com https://www.selvstaendige.com/, hvor selvstændige erhvervsdrivende får adgang til hjælp og rådgivning af professionelle eksperter og specialister inden for HR, revision, jura, økonomi, IT og digitale løsninger.

Garvet organisationsmand

Jens Klarskov har mere end tredive års erfaring med erhvervspolitik, såvel internationalt som nationalt og regionalt.

Siden han i 1987 blev uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet har bedre vilkår for landets virksomheder været omdrejningspunktet for Jens Klarskovs virke. Først som juridisk rådgiver i Håndværksrådet, senere direktør for Danske Anlægsgartnermestre, inden han fortsatte sin imponerede erhvervskarriere hos Byggeriets Arbejdsgivere/Dansk Byggeri og fra 2008 til 2018 stod i spidsen for Dansk Erhverv.

62-årige Jens Klarskov er i dag tilknyttet PR- og konsulentvirksomheden Rud Pedersen og formand for Specialisterne, en socialøkonomisk virksomhed, der skaber jobmuligheder for mennesker med autisme og lignende udfordringer.

Derudover er han formand for bestyrelsen i den internationale logistikvirksomhed Trans-it A/S og tech-startup-virksomheden Meet Over Coffee ApS samt bestyrelsesmedlem i industrivirksomheden Ellegaard A/S i Roskilde.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125